Attraktive byggegrunde tæt ved Dollerup sø

Kolding Kommune sælger byggegrunde på Koralvænget i Lunderskov.

Boligudstykningen er beliggende vest for Lunderskov i tilknytning til boligudstykningen Granitvænget og attraktivt i nærheden af Dollerup sø. Lunderskov by ligger herligt med naturen tæt på og med indkøbsmuligheder, skole til 9. klasse og alt hvad en børnefamilie har brug for af institutioner. Samtidig ligger byen centralt både i forhold til togforbindelser og til motorvejsnettet.

Grøn = Ledig    Rød = Solgt

Adresse Størrelse Mindstepris  Dokumenter
Koralvænget 3 971 m2 430.000 kr. Tingbogsattest, Ejendomskort
Koralvænget 5 1136 m2 455.000 kr. Tingbogsattest, Ejendomskort
Koralvænget 2 1075 m2 505.000 kr. Tingbogsattest, Ejendomskort
Koralvænget 4 1068 m2 455.000 kr. Tingbogsattest, Ejendomskort
Koralvænget 8 1244 m2 505.000 kr. Tingbogsattest,  Ejendomskort

Salgsbetingelser

• Overtagelse er senest 12 måneder efter kommunens accept af købstilbud.
  • Afgift til digital tinglysning af skøde og servitut afholdes af kommunen. Hver part afholder omkostninger til egen advokat/rådgiver.

Mindsteprisen er inkl. moms, tilslutningsafgifter til kloak, el, vand og fjernvarme del 1 og 2 - samt opstartskapital til grundejerforening.

Sådan gør du, når du skal købe en byggegrund

1. Printe "Købstilbud med salgsvilkår" og "Fortrydelsesret" ud.

2. Udfylde, underskrive og indscanne dokumenterne og sende dem til kobogsalg@kolding.dk.

Du vil herefter få tilsendt bekræftelse på modtagelse fra kommunen.

Du kan også sende dokumenterne med posten til Centralforvaltningen, Strategisk Vækst, Akseltorv 2A, 6000 Kolding. Hvis du foretrækker at aflevere dokumenterne personligt, skal du kontakte os på telefon 7979 1677 for at aftale et tidspunkt.

Salgsmateriale

A. Lokalplan 1115-11

B. Oversigt over grundpriser og størrelser

C. Måleblad udarbejdet af Geopartner dateret den 27.09.2017