Nye attraktive byggegrunde tæt ved Dollerup Sø

Kolding Kommune udbyder nu 16 byggegrunde til salg på Koralvænget i Lunderskov.

Boligudstykningen er beliggende vest for Lunderskov i tilknytning til boligudstykningen Granitvænget og attraktivt i nærheden af Dollerup Sø. Lunderskov by ligger herligt med naturen tæt på og med indkøbsmuligheder, skole til 9. klasse og alt hvad en børnefamilie har brug for af institutioner. Samtidig ligger byen centralt både i forhold til togforbindelser og til motorvejsnettet.

Grundene er mellem 971 og 1366 m2 og udbydes med en på forhånd fastsat mindstepris varierende fra 430.000-555.000 kr. inkl. moms og tilslutningsafgifter.

Kom til informationsmøde
Lyder det som noget for dig og din familie, og er du interesseret i at se og høre mere om den attraktive udstykning, så kig forbi udstykningen den 16. november 2017, fra kl. 15.30-17.00 og besøg vores skurvogn.

Her vil en række medarbejdere fra By- og Udviklingsforvaltningen stå klar til at svare på spørgsmål om byggemodningen, salgsvilkår, byggemuligheder inden for lokalplanen m.m.

Tilbud skal være By- og Udviklingsforvaltningen i hænde senest den 29. november 2017, kl. 12.00 og sendes til:

By- og Udviklingsforvaltningen, Køb og Salg, Nytorv 11, 6000 Kolding eller på e-mail: kobogsalg@kolding.dk.

Salgsmaterialet herunder tilbudsblanket kan ses nedenfor. Materialet kan også fås ved henvendelse til ejendomskonsulent Ditte Pagh Sørensen, tlf. 7979 1677 eller på e-mail: kobogsalg@kolding.dk.

Udbuddet sker i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Salgsmateriale:
Købstilbud med salgsvilkår
Fortrydelsesret
Udbudsvilkår

Bilag:

A. Lokalplan 1115-11

B. Oversigt over grundpriser og størrelser

C. Måleblad udarbejdet af Geopartner, dateret den 27.09.2017

D. Standardvedtægt for grundejerforening