Genudbud af attraktiv byggegrund i Lunderskov

Kolding Kommune genudbyder nu byggegrunden Sandvænget 12. Byggegrunden er beliggende vest for Lunderskov og i tilknytning til boligudstykningen Koralvænget og attraktivt i nærheden af Dollerup sø. Grunden genudbydes fordi kommunen har ophævet en tidligere indgået handel.

Lunderskov by ligger herligt med naturen tæt på og med indkøbsmuligheder, skole til 9. klasse og alt hvad en børnefamilie har brug for af institutioner. Samtidig ligger byen centralt både i forhold til togforbindelser og motorvejsnettet.

Grunden Sandvænget 12 er på 1200 m2 og genudbydes til en mindstepris på 525.500 kr. inkl. tilslutningsbidrag. Endvidere er samtlige handelsomkostninger betalt bortset fra købers evt. udgifter til egen advokat/rådgiver.

Ved bud på grunden skal købstilbud samt fortrydelsesblanketten fremsendes i underskrevet stand. Blanketterne skal være Centralforvaltningen i hænde senest den 28. januar 2020, kl. 12.00 og sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Du kan også sende blanketterne med posten til Centralforvaltningen, Strategisk Vækst, Akseltorv 2A, 6000 Kolding. Hvis du foretrækker at aflevere blanketterne personligt, bedes du kontakte os på telefon 7979 1677 for at aftale et tidspunkt.

Salgsmateriale kan ses i faktaboksen, eller fås ved henvendelse til ejendomskonsulent Ditte Pagh Sørensen, tlf. 7979 1677.

Grunden udbydes til salg i overensstemmelse med Indenrigsministeriets bekendtgørelse af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens ejendomme. Det indebærer bl.a., at købstilbud er fortrolige, indtil salg er sket, og at kommunen har ret til frit at vælge mellem alle indkomne tilbud, ligesom kommunen kan forkaste alle tilbud.

Hvis grunden ikke er solgt efter tilbudsfristens udløb, vil den fortsat være til salg.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey