Genudbud af byggegrunden Vesterengen 10

Genudbud af velbeliggende byggegrund i Viuf

Kolding Kommune genudbyder nu byggegrunden Vesterengen 10, 6052 Viuf til salg i offentligt udbud. Grunden genudbydes, fordi tidligere købere har ønsket at træde tilbage fra deres aftale begrundet i jordbundsforholdene.

Grunden Vesterengen 10 er på 1030 m2 og genudbydes til en mindstepris på 400.000 kr. inkl. tilslutningsbidrag til kloak, vand, el og opstartskapital til grundejerforening. Endvidere er samtlige handelsomkostninger betalt bortset fra købers evt. udgifter til egen advokat/rådgiver.

Byggegrunden er beliggende i den nordlige del af Kolding Kommune og centralt i trekantområdet. Der er 13 km til Kolding bymidte og ca. 6 km til motorvejstilkørsel.

Boligområdet Vesterengen er beliggende tæt ved udbyggede boligområder og i forlængelse af boligområdet ved Birketing/Buhlsvej. Viuf ligger i attraktive omgivelser med naturen lige uden for døren og byder på et aktivt lokalsamfund.

Ved bud på grunden skal købstilbud samt fortrydelsesblanketten fremsendes i underskrevet stand. Blanketterne skal være Centralforvaltningen i hænde senest den 17. december 2019, kl. 12.00 og sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Du kan også sende blanketterne med posten til Centralforvaltningen, Strategisk Vækst, Akseltorv 2A, 6000 Kolding. Hvis du foretrækker at aflevere blanketterne personligt, bedes du kontakte os på telefon 7979 1677 for at aftale et tidspunkt.

Salgsmateriale kan ses i faktaboksen, eller fås ved henvendelse til ejendomskonsulent Ditte Pagh Sørensen, tlf. 7979 1677.

Grunden udbydes til salg i overensstemmelse med Indenrigsministeriets bekendtgørelse af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens ejendomme. Det indebærer bl.a., at købstilbud er fortrolige, indtil salg er sket, og at kommunen har ret til frit at vælge mellem alle indkomne tilbud, ligesom kommunen kan forkaste alle tilbud.

Hvis grunden ikke er solgt efter tilbudsfristens udløb, vil den fortsat være til salg.

Se yderligere oplysninger om udstykningen her

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey