Med 112 app kan Alarmcentralen se, præcist hvor du er og sende hjælpen af sted med det samme.

Danmarks officielle 112 app til smartphones kan nu downloades gratis fra Google Play, Apple Appstore og Windows Marketplace.

Danmark har fået en officiel 112 app, som sikrer, at hjælpen kommer hurtigere frem. Med 112 app'en kan du starte et opkald til Alarmcentralen og samtidig sende mobilens GPS-koordinater afsted.

Oplever du en ulykke, er det ikke altid, du kan sige, præcist hvor du er. Men med Danmarks officielle 112 app kan du starte et opkald til Alarmcentralen og samtidig sende mobilens GPS-koordinater afsted. 

På den måde kan Alarmcentralen se, præcist hvor du er, og sende hjælpen af sted med det samme. Det kan i sidste ende redde menneskeliv.

Fortæl dine venner, kolleger og familie om 112 app’en. Så kan vi alle få hjælp hurtigere.

Parterne bag 112 app’en er Rigspolitiet, Københavns Brandvæsen og Geodatastyrelsen. Projektet er finansieret af TrygFonden.

Praktisk information

Vær særligt opmærksom på, at når du har downloadet 112 app'en, skal du åbne den og indtaste dit telefonnummer, for at 112 app'en er korrekt installeret på din telefon.

  • 112 app'en virker kun i Danmark.
  • 112 app'en virker ikke, hvis mobilens GPS er deaktiveret.
  • 112 app'en kan kun sende GPS-koordinater på steder med dataforbindelse.

Hvis dit batteri er under 25 procent, vil 112 app'en starte opkaldet til alarmcentralen, men ikke sende GPS-koordinater. Dette er for at sikre, at du kan få fat i alarmcentralen, uden at din telefon løber tør for strøm. 112 app'en vil også automatisk stoppe afsendelsen af GPS-koordinater, hvis dit batteri kommer under 25 procent.

Læs mere om, hvornår du skal ringe 112 på www.borger.dk/alarm-112.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey