Kolding Brandvæsen har skiftet navn til Trekantområdets Brandvæsen

Trekantområdets Brandvæsen er en realitet fra 1. januar 2016. Opgaver, der tidligere blev løst af de kommunale beredskaber i Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle, løses fra fredag af det nye selskab.

I praksis har den ændrede organisering ingen betydning for borgerne. Derfor gælder det stadig, at borgerne skal ringe 112 ved akut behov for hurtig hjælp.

Brandvæsnet rykker stadig ud fra en station nær borgerne og vil også i fremtiden stå klar til at hjælpe.

Sammenlægningen af de nuværende brandvæsner i de 6 seks kommuner skal skabe et mere effektivt og robust beredskab til gavn og glæde for borgere, foreninger og virksomheder i hele Trekantområdet.

Det nye Trekantområdets Brandvæsen kommer til at betjene en befolkning på næsten 360.000 indbyggere og dækker et område på 3.449 km2. Brandvæsnet får et budget på ca. 75 mio. kr., og kommer til at råde over 20 stationer og ca. 500 medarbejdere.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots
Accepter