Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


Vi vil gerne høre fra interesserede inden for sundhed og socialpædagogik, der vil hjælpe

Kolding Kommune har brug for din hjælp

Har du en sundhedsfaglig eller pædagogisk baggrund, og mulighed for at give en hånd med, håber vi at høre fra dig, fordi vores medarbejdere på senior-, sundheds- og socialområder kan få brug for flere hænder, når COVID-19 epidemien spidser til.

Dit bidrag kan derfor blive afgørende for, at vi kan hjælpe alle i hjemmehjælpen, på vores plejehjem og ved vores socialt udsatte.

Derfor ønsker Kolding Kommune at høre fra interesserede inden for sundhed og socialpædagogik, der vil hjælpe.

Du er måske sygeplejerskestuderende, tidligere eller pensioneret SOSU-medarbejder, sygeplejerske eller du har en anden sundhedsfaglig uddannelse. Hvis du har mange års erfaring fra plejesektoren, uden at have en formel uddannelse, så vil vi også meget gerne høre fra dig.

Arbejder du, eller har du arbejdet med socialt udsatte som pædagog eller i frivillige funktioner, håber vi også at høre fra dig. Også hvis du læser til pædagog eller specialpædagog.

Du vil få løn ifølge overenskomsten. Og vi kan naturligvis hjælpe med pasning af dine børn.

Heldigvis er vores dygtige medarbejdere endnu ikke hårdt ramt af sygdom. Så vi ved ikke, hvornår og hvor mange hjælpere, vi får brug for. Vi tager højde for, hvis du har ønsker til bestemte steder, dage, natarbejde etc.

Tilmelding til jobbank

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey