01. juli 2020
Alle Kolding Kommunes plejehjem, aflastningspladser og døgnrehabiliteringstilbud åbner i morgen op for både indendørs og udendørs besøg. Det er en glædens dag, hvor flaget skal hejses efter nogle lange måneder, siger områdechef.

18. juni 2020
Smitte|stop er en app, som hjælper os alle sammen med at stoppe spredningen af COVID-19 i Danmark. Det er frivilligt at hente appen. Jo flere, der bruger den, desto flere smittekæder kan vi bremse.

15. maj 2020
Hvordan betaler du, når du parkerer på betalingspladsen i Kolding midtby? For at minimere smitterisikoen anbefales det at røre så lidt som muligt ved automatens skærm eller at spritte hænderne af før og efter brug.

15. maj 2020
Under coronakrisen har apoteket i Jernbanegade i Kolding i en periode haft tilladelse til drive-in apotek, så kunderne kunne blive betjent uden at forlade bilen. Den tilladelse udløber nu. Fra 18. maj skal man som tidligere gå ind på apoteket, som ligger i en gågade.

13. maj 2020
En medarbejder på plejehjemmet Kirsebærhaven i Kolding er testet positiv for corona smitte. Medarbejderen er rask og uden symptomer, men tog imod et frivillig tilbud om test, og kun derfor blev smitten opdaget.

07. maj 2020
Nu bliver det igen muligt at bruge alle redskaberne på de kommunale legepladser og udendørs fitnessredskaber. Men anbefalingen er stadig, at man skal huske håndhygiejne og holde god afstand til andre for at bremse smitten med coronavirus. Legeparken i Kolding er dog kun delvist åben.

20. april 2020
Kolding Kommune er begyndt en stille og kontrolleret genåbning af væresteder. Brugerne har massivt brug for at komme ud af isolationen, lyder det.

14. april 2020
Skoler og daginstitutioner i Kolding Kommune åbner som udgangspunkt onsdag 15.april.

09. april 2020
Skoler og daginstitutioner i Kolding Kommune åbner som udgangspunkt onsdag 15.april. Det gælder for skolebørn fra 0.-5.klasse, samt specialtilbud, specialklasser og Ungdomsskolens heldagsundervisning. Klasserne fra 6. – 9. fortsætter med undervisning hjemme. Der vil være enkelte skoler, hvor de ældste i 4. eller 5. klasse måske skal trække den nogle dage. Det sker for at sikre overholdelse af Sundhedsstyrelsens retningslinjer. I så fald vil eleverne i disse klasser fortsætte med hjemmeundervisning lige som i de sidste uger.

06. april 2020
Allerede fra i morgen tirsdag er der igen torvedag på Akseltorv i Kolding midtby.

31. marts 2020
Nu begynder kommunens folk igen at klippe græs, bekæmpe ukrudt, feje, fjerne graffiti og andre udendørs opgaver, som medarbejderne kan udføre alene.

27. marts 2020
Vi står i en særlig situation som kræver særlige foranstaltninger. Derfor vælger Kolding Kommune at give forældre, der varetager kritiske samfundsfunktioner, mulighed for pasning i både weekender og helligdage.

25. marts 2020
Mandag eftermiddag meddelte statsminister Mette Frederiksen, at restriktionerne i det danske samfund forlænges til efter påske i et forsøg på at mindske spredningen af corona-virus/COVID-19 i Danmark. Det betyder, at det fortsat er et forbud mod indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv., ligesom alle vore kommunale fritids- og idrætsanlæg fortsat vil være lukket frem til og med 13. april 2020.

25. marts 2020
Forslag til lege hvis tiden falder lang - for 0 til 10 årige

20. marts 2020
De første ordrer fra Kolding Kommune er på vej ud til virksomhederne, så arbejdspladser kan fastholdes under COVID-19.

19. marts 2020
Kolding Kommune tillader vareudbringning i døgndrift.

19. marts 2020
Kolding Kommune giver generel dispensation til kolonihavelejere, så de i år må overnatte i haverne allerede fra 19. marts i stedet for fra 1. april

18. marts 2020
Al aktivitet i haller, klubber, spejderhytter, rideklubber m.m. stoppes med virkning fra i dag den 18. marts kl. 10.00

17. marts 2020
Du skal fortsat anmelde rotter på kommunens hjemmeside, hvis du ser en rotte, eller ser spor efter en. Du finder linket ”Anmeld rotter” under Genveje i den højre spalte på kolding.dk

15. marts 2020
Information til virksomheder som pga. COVID-19 skal tilpasse kapaciteten.

11. marts 2020
Sydtrafik har 11. marts 2020 indført en række initiativer, som har betydning for busdriften. Målet er at bidrage til mindske spredningen af Corona/Covid-19 virus i Danmark.

10. marts 2020
Kolding Kommune aflyser langt de fleste holdaktiviteter i sundhedscentret og aflyser nogle aktiviteter i kommunale bygninger. Det sker efter regeringen har opfordret til skærpet opmærksom for at inddæmme og forsinke udbruddet af Coronavirus.

03. marts 2020
Det årlige orienteringsmøde for rådgivere, entreprenører og håndværkere den 24. marts er udskudt
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey