Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


Nu begynder kommunens folk igen at klippe græs, bekæmpe ukrudt, feje, fjerne graffiti og andre udendørs opgaver, som medarbejderne kan udføre alene.

Vi står i en særlig situation som kræver særlige foranstaltninger. Derfor vælger Kolding Kommune at give forældre, der varetager kritiske samfundsfunktioner, mulighed for pasning i både weekender og helligdage.

Mandag eftermiddag meddelte statsminister Mette Frederiksen, at restriktionerne i det danske samfund forlænges til efter påske i et forsøg på at mindske spredningen af corona-virus/COVID-19 i Danmark. Det betyder, at det fortsat er et forbud mod indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv., ligesom alle vore kommunale fritids- og idrætsanlæg fortsat vil være lukket frem til og med 13. april 2020.

Forslag til lege hvis tiden falder lang - for 0 til 10 årige

De populære torvedage på Akseltorv i Kolding midtby tirsdag og fredag er aflyst indtil videre.

Lad være med at bruge udendørs legeredskaber og fitness-installationer, som hovedsageligt er lavet af metal. Hvis du bruger lege- og fitnessredskaber, hvor du er i berøring med træ, gummi og plastic, så sørg for at holde afstand til andre og husk god håndhygiejne. Sådan lyder opfordringen fra Kolding Kommune. Målet er at bremse smitten med coronavirus.

De første ordrer fra Kolding Kommune er på vej ud til virksomhederne, så arbejdspladser kan fastholdes under COVID-19.

Kolding Kommune tillader vareudbringning i døgndrift.

Kolding Kommune giver generel dispensation til kolonihavelejere, så de i år må overnatte i haverne allerede fra 19. marts i stedet for fra 1. april

Du skal fortsat anmelde rotter på kommunens hjemmeside, hvis du ser en rotte, eller ser spor efter en. Du finder linket ”Anmeld rotter” under Genveje i den højre spalte på kolding.dk

Information til virksomheder som pga. COVID-19 skal tilpasse kapaciteten.

Sydtrafik har 11. marts 2020 indført en række initiativer, som har betydning for busdriften. Målet er at bidrage til mindske spredningen af Corona/Covid-19 virus i Danmark.

Kolding Kommune aflyser langt de fleste holdaktiviteter i sundhedscentret og aflyser nogle aktiviteter i kommunale bygninger. Det sker efter regeringen har opfordret til skærpet opmærksom for at inddæmme og forsinke udbruddet af Coronavirus.

Det årlige orienteringsmøde for rådgivere, entreprenører og håndværkere den 24. marts er udskudt
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey