I Folkekøkkenet kan du indtage et billigt og ernæringsrigtigt måltid mad.

Kontakt

Bænkevarmere
Folkekøkkenet
Haderslevvej 47-49
6000 Kolding
Tlf. 75 50 99 07
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Bænkevarmere Folkekøkkenet er et omsorgstilbud rettet mod byens socialt truede borgere.

Socialt truede borgere er for eksempel udstødte, ensomme, langvarige kontanthjælpsmodtagere eller førtidspensionister og hjemløse, som har et misbrug af alkohol, hash eller piller.

Formålet er at hjælpe den enkelte til at få et bedre liv, og vi giver hjælpen ud fra den enkeltes egne ønsker og behov.

 Åbningstider:

Mandag - fredag

Kl.   9.00 – 20.00

Lørdag

Kl. 10.00 - 15.30

Søndag

Kl. 10.00 – 15.30

I Folkekøkkenet kan den enkelte indtage et billigt og ernæringsrigtigt måltid mad. Måltidet skal kunne højne gruppens ernæringstilstand og dermed skabe mulighed for aktiviteter og interesser.

Udover Folkekøkkenet indebærer tilbuddet opsøgende arbejde på gaden, på byens drikkesteder og i hjemmet.

I vores arbejde, i såvel Folkekøkkenet som på gaden, giver vi råd og vejledning uden nogen form for registrering. Vi har kontakt med en gruppe på ca. 140 mennesker. Heraf kommer der dagligt cirka 75 i Folkekøkkenet, hvor vi dagligt sælger 45 - 50 portioner mad.

Bænkevarmere, Folkekøkkenet drives af KFUMs Sociale Arbejde i Danmark, med en samarbejdsaftale med Kolding Kommune. Det indebærer, at vi til stadighed søger penge til aktiviteter og lignende for stedet og dets brugere.

I Folkekøkkenet er der tilknyttet en broget skare af medarbejdere, som alle er frivillige. Nogle er i jobtræning, mens andre er mennesker med lyst og overskud til at give et par dage til stedet og andre er igen hentet i vores målgruppe.

Herudover har Bænkevarmere Folkekøkkenet fire fuldtidsansatte lønnede medarbejdere, en i flexjob og ofte en pædagogstuderende i praktik.

Formand: Knud Erik Madsen

Lissa Mathisen

Andrea Larsen

Bo Sander Pedersen

Anne Lind Støhs

Frivilligrepræsentant: Lena Nielsen

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey