Skip til hoved indholdet

iKomet online forældreuddannelse

iKomet er et online forældretræningsprogram, som giver dig som forælder mulighed for fleksibelt at få hjælp via nettet – på de tidspunkter, der passer dig bedst.

iKomet er målrettet familier med børn mellem 3 og 11 år, hvor du som forælder måske oplever at skælde for meget ud, hor barnets temperament er voldsomt, hvor du oplever at komme til kort ift. opdragelsen af dit barn, eller hvor du blot ønsker at styrke relationen til dit barn og skabe bedre trivsel.

iKomet hjælper til en større sikkerhed i forældrerollen, øget brug af positive opdragelsesstrategier, mindre adfærdsproblemer og øget trivsel hos barnet.

iKomet består af 9 sessioner, som du deltager i hjemme via nettet.

Det er vigtigt, at du inden opstart gør op med dig selv, om du er klar til at investere tid og kræfter til ugentligt at gennemgå sessionerne (ca. halvanden time pr. session), samt afprøve og øve nye handlemuligheder sammen med dit barn i hverdagen.

Om iKomet vil hjælpe dig afhænger af, om du omsætter de nye måder at handle på.

Du vil undervejs kunne stille spørgsmål til en iKomet familieguide via e-mail, hvis der er noget, du bliver i tvivl om.

Hvordan kommer jeg/vi i gang?

Du skriver en mail til Familie og Forebyggelse iKomet familieguide Charlotte Outsen chou@kolding.dk, hvorefter du vil modtage en opstartsguide.