Centret har 27 pladser i botilbuddet.
Der bliver serveret mad som buffet i spisestuen.

Center for Senhjerneskades afdeling på Sjællandsvej i Kolding er et højt specialiseret tilbud til voksne mennesker over 18 år med varigt handicap af neurologisk eller traumatisk oprindelse.

Handicappet kan være forårsaget af fxl apopleksi, iltmangel og ulykker.
I særlige tilfælde har centeret mulighed for at indgå aftale om enkeltmandsprojekt.

Center for Senhjerneskades afdeling på Sjællandsvej i Kolding er et højt specialiseret tilbud til voksne mennesker over 18 år med varigt handicap af neurologisk eller traumatisk oprindelse. Handicappet kan være forårsaget af for eksempel apopleksi, iltmangel og ulykker.

I særlige tilfælde har centeret mulighed for at indgå aftale om enkeltmandsprojekt.

Centret har 27 pladser i botilbuddet.

På Sjællandsvej, har beboerne egen lejlighed og har adgang til terrasse eller balkon. Lejlighederne er henholdsvis 56 og 53 kvadratmeter store. De har alle loftslift.
De 27 lejligheder er fordelt i tre bygninger. Hovedbygningen har 11 lejligheder, og to rækkehuse har hver otte lejligheder.

I hovedbygningen er der adgang til fællesarealer, spisestue, opholds- og tv-stuer, fysioterapi, gårdhave og terrasser.
Der er adgang til kælderen og dagcentret via elevator og trappe.

Center for Senhjerneskades afdeling på Sjællandsvej ligger i gåafstand til indkøbsmuligheder, skov og lystbådehavn og tæt ved busstoppested og motorvej.

Centeret har eget køkken, som serverer et udvalg af menuer hver dag med udgangspunkt i den enkelte beboers behov. Her er der mulighed for at tilmelde sig en madordning. Maden bliver afregnet med den enkelte beboer hver måned.

Beboerne kan komme med forslag til menuer og er velkomne i køkkenet.
Maden bliver serveret som buffet i spisestuen, og personalet hjælper til ved måltiderne.

Ved 6-tiden vækker nattevagten de beboere, der skal have hjælp til at tage medicin, eller som skal af sted tidligt til en aktivitet.
Beboerne har i løbet af dagen mulighed for at deltage i aktiviteter, som er tilpasset den enkelte.
Nogle beboere deltager i dag- og undervisningstilbud udenfor centeret. Andre benytter vores eget dagcenter. Beboerne har mulighed for at få træning i fysioterapi og ergoterapi.

Bostøttepersonalet støtter den enkelte i at have socialt samvær og aktiviteter med andre beboere for eksempel til eftermiddags- og aftenskaffe.
Bostøttepersonalet hjælper den enkelte med daglige gøremål som indkøb og oprydning.

For at skabe de bedste muligheder for, at den enkelte beboer opnår et godt og individuelt liv, er personalet uddannet indenfor neuropædagogik.
Det er en pædagogisk tilgang, som hjælper personalet til at skabe nogle trygge rammer, hvor beboerens livsvilkår og trivsel er i centrum.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey