Organisationsplan for Center for Senhjerneskade.

Center for Senhjerneskade har fire forskellige højtspecialiserede tilbud til voksne over 18 år med senhjerneskade.

1. Botilbud på Sjællandsvej med 27 pladser, for borgere med svære hjerneskader, der har brug for støtte døgnet rundt.

2. Dagtilbud på Sjællandsvej med 10 pladser, også for borgere med svære hjerneskader, der har brug for massiv støtte.

3. Tilbud om støtte i eget hjem (CORTEX), for borgere med erhvervet hjerneskade, som kan blive boende i eget hjem med støtte. Læs mere om Cortex center for senhjerneskadet.

4. CORTEX20 - Dagcenter for borgere med erhvervet hjerneskade ligger på Bredgade 20 centralt i Kolding by. Dagcentret er for borgere med erhvervet hjerneskade, der ønsker at have samvær med andre i samme situation og/eller indgå i forskellige aktiviteter. Læs mere om CORTEX20.

Center for Senhjerneskade har en hjerneskadekoordinator, som hjælper med at skabe sammenhæng i overgangen mellem hospital og kommune, og hjælper med at koordinere med de relevante fagfolk. 

Center for Senhjerneskade har fire forskellige højtspecialiserede tilbud til voksne over 18 år med senhjerneskade.

 

1.       Botilbud på Sjællandsvej med 27 pladser, for borgere med svære hjerneskader, der har brug for støtte døgnet rundt. Læs mere om Botilbud på Sjællandsvej.

 

2.       Dagtilbud på Sjællandsvej med 10 pladser, også for borgere med svære hjerneskader, der har brug for massiv støtte. Læs mere om Dagtilbud på Sjællandsvej.

 

3.       Tilbud om støtte i eget hjem (Cortex), for borgere med erhvervet hjerneskade, som kan blive boende i eget hjem med støtte. Læs mere om støtte i eget hjem.

 

4.       Café i Bredgade (Cortex 20), for borgere med erhvervet hjerneskade, der ønsker at have samvær med andre i samme situation og/eller indgå i forskellige aktiviteter. Læs mere om caféen i Bredgade.

 

Center for Senhjerneskade har en hjerneskadekoordinator, som hjælper med at skabe sammenhæng i overgangen mellem hospital og kommune, og hjælper med at koordinere med de relevante fagfolk. Læs mere om hjerneskadekoordinatoren (link til side under ’Har du eller din pårørende…’).

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey