Nyder din familie også, at du nyder alkohol?

Det er svært at være pårørende til en person, der har problemer med alkohol, uanset om du er ægtefælle, forældre, søskende eller barn.

Som pårørende til en misbruger kan du have brug for råd og støtte. Vi har forskellige tilbud til dig.

Det er aldrig nemt at være barn eller ung i en familie, hvor mor eller far drikker. Og det er heller aldrig nemt at være partner til en, der drikker. Derfor kan du som pårørende få rådgivning i Alkoholbehandlingen.

Du kan kontakte familie- og pårørendebehandler Sanne Rose Hansen på 29 37 82 72 eller ringe på 79 79 76 00 for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Du er altid velkommen til at ringe – hvad enten du blot vil snakke om din situation og sætte ord på dine følelser, eller om du vil have konkret viden om, hvad Kolding Kommune kan tilbyde dig.

Der bliver både tilbudt individuelle samtaler og samtaler i gruppeforløb. Du bestemmer i fællesskab med den professionelle hvilket forløb, der i givet fald passer bedst til dig.

Grupperne består af 8-10 andre pårørende og 1-2 behandlere. Der er tavshedspligt i gruppen. Gruppen mødes 8-10 gange á ti timers varighed.

Skal du starte til individuelle samtaler, beslutter dig og den professionelle, hvor mange samtaler du har behov for.

Tilbuddene til pårørende er gratis, og du behøver ikke henvisning. Du bestemmer selv, om du vil være anonym.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey