Idrætsforeningen Koldinghus 09 tilbyder forskellige former for idræt på et niveau, hvor alle kan være med.
På Vækststedet er der god mulighed for at være sammen med andre mennesker i hyggelige omgivelser.

Kolding Kommune har flere aktivitets- og fritidstilbud til borgere med psykiske problemer.

Idrætsforeningen Koldinghus 09

IFK 09 er en idrætsforening, der tilbyder alsidig motion til psykisk sårbare borgere i Kolding Kommune.

Gennem forskellige idrætsaktiviteter har du mulighed for at øge dit fysiske og psykiske velvære.

Har du svært ved at komme ud af døren, er du velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller en støtteperson med.

Vækststedet og Savværket

Her tilbydes fritidslignende aktiviteter og kurser samt socialt samvær. Tilbuddet er for voksne med psykiske lidelser eller psykiske problemstillinger.Der er ikke visitation til Savværket og Vækststedet. Det betyder, at du kan komme lige fra gaden uden forudgående aftale. Det er også muligt at ringe først, og så sørger vi for, at der er en medarbejder, der tager i mod dig.

Café Paraplyen

Paraplyen er en offentlig café samtidig med at være et alkoholfrit alternativt, hvor der er tid og lyst til samtale, nærvær og omsorg. Medarbejderne er alle frivillige.