Idrætsforeningen Koldinghus 09 tilbyder forskellige former for idræt på et niveau, hvor alle kan være med.
På Vækststedet er der god mulighed for at være sammen med andre mennesker i hyggelige omgivelser.

Kolding Kommune har flere aktivitets- og fritidstilbud til borgere med forskellige sårbarheder og udfordringer.

Idrætsforeningen Koldinghus 09

IFK 09 er en idrætsforening, der tilbyder alsidig motion til sårbare borgere i Kolding Kommune, som oplever det svært at bruge de lokale idrætsforeninger.

Gennem forskellige idrætsaktiviteter har du mulighed for at øge dit fysiske og psykiske velvære.

Har du svært ved at komme ud af døren, er du velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller en støtteperson med.

Vækststedet, Savværket og Pusterummet

Her tilbydes fritidslignende aktiviteter og kurser samt socialt samvær. Tilbuddet er for voksne med forskellige sårbarheder og udfordringer. Der er ikke visitation til Vækststedet, Savværket og Pusterummet. Det betyder, at du kan komme lige fra gaden uden forudgående aftale. Det er også muligt at ringe først, og så sørger vi for, at der er en medarbejder, der tager i mod dig.

Åben vejledning fra d. 1. august 2019:

Mandage kl. 09:00-12:00 på Vækststedet, ved socialrådgiver Pia Benzon.

Du kan få hjælp til:

• It, breve
  • Job, uddannelse
  • At finde rundt i systemet/kommunen

Tirsdage kl. 14:30-16:30, på Kulturhuset ved pædagogisk vejleder Tina

Du kan få støtte fra en pædagogisk vejleder om blandt andet:

• Ansøgninger
  • It, breve og e-boks
  • Fritidstilbud
  • Job og uddannelse
  • Hjælpemidler

Onsdag på Kulturhuset, økonomisk vejledning, kun efter forudgående aftale med Britta på 79797324

Du kan få støtte fra en økonomisk vejleder om blandt andet:

• Overblik over økonomisk situation
  • Budgetlægning
  • Vejledning om lån, rådighedsbeløb o.l.
  • Gæld - kontakt til kreditorer, banker o.l.

Torsdage kl. 16:00-18:00 på Vækststedet, ved pædagogisk vejleder Charlotte

Du kan få støtte fra en pædagogisk vejleder om blandt andet:

• Ansøgninger
  • It, breve og e-boks