Vaskemaskine og tørretumbler kan benyttes til din tøjvask.

Huslejebetaling er indtægts-, omkostnings- og arealbestemt (oplyses forud for indflytning). El og varme opkræves á conto pr. måned. Der betales ikke indskud ved indflytning.

På Marielund skal beboerne tilkøbe vaskekort for brug af vaskemaskine og tørretumbler. På Ryttermarksvej indgår udgifter til vask i opholdsbetalingen. 

Hver enkelt afdeling kan fastsætte et beløb til fælles aktivitetskasse, dog max. 200,00 kr. pr. måned.
Alle takster reguleres årligt. Misligholdelse af bolig og inventar medfører erstatningsansvar.

 

Kabel tv/antenne

Døgncenter for Socialpsykiatri har opkobling til Stofas store tv-pakke. Det kræver, at du har et tv, der kan tage digitale kanaler. Alternativt kan du tilkøbe en boks til dit tv. Der er også mulighed for at se tv i fællesarealerne.

 

Internet

Du kan benytte det trådløse internet, når du opholder dig på fællesarealerne.
Hvis du skønner, at dit behov er større, end hvad Døgncenter for Socialpsykiatri kan tilbyde, er det op til dig selv at kontakte dit teleselskab for en anden løsning.

 

Rengøring

Du skal som udgangspunkt selv varetage rengøringen af egen bolig.

Vask

Vaskemaskine og tørretumbler kan benyttes til din tøjvask. Brug af maskinerne kræver, at du booker en tid til vask og evt. tørring.

Tørring af tøj foregår udelukkende via tørretumbler eller via ophængning på udendørs stativer. Det er ikke tilladt at tørre tøj i boligerne.

Inventar

Ved indflytning er boligen forsynet med medicinskab og køleskab (køleskab kun Ryttermarksvej). Microovn, miniovn, brødrister, toaster, elkedel, kaffemaskine eller andre elektriske apparater, der kan fremkalde brandfare, er ikke tilladt i lejlighederne.

Nøgler og postkasse

Ved indflytning modtager du 1 stk. postkassenøgle og 1 stk. brik til egen bolig.
Brikken fungerer som adgang til egen bolig og fællesområder. Mistes nøgler/brik kan ny købes for kostprisen af enheden.

Postkassen er placeret ved de enkelte bo-afdelinger.

 

Forsikring

Døgncenter for Socialpsykiatri har ikke en fælles forsikring, så du opfordres til at tegne din egen ansvars- og indboforsikring.

Opsigelse af bolig

Hvis du ønsker at opsige din bolig på Døgncenter for Socialpsykiatri, kan det ske med en måneds varsel. Dvs. at man skal opsige sin bolig inden d. 1. i en måned til udflytning senest den sidste dag i måneden. Der betales for opholdet indtil lejligheden er endelig fraflyttet.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey