Skip til hoved indholdet

Dialogmøde 'Det gode liv med handicap'

Bordtennisspiller paralympics

Hvor drømmer du om, at vi som kommune og samfund er om 10 år?

I Kolding Kommune sætter vi ambitionerne højt for det gode liv med handicap, og vi vil gerne høre din mening.

Derfor inviterer vi til dialogmøde for alle interesserede tirsdag den 23. august 2022 på Sundhedscenter Kolding. Bemærk tilmeldingsfristen er den 11. august.

Formålet er at skabe en fælles platform, hvor vi sammen kan blive klogere på udfordringerne på området. Samtidig ønsker vi et bedre indblik i, hvad de berørte borgere oplever at Kolding Kommune lykkes med – eller ikke lykkes med.

Til dialogmødet kan du opleve foredrag med paralympisk bordtennisspiller Peter Rosenmeier, som for tiden er aktuel med dokumentaren ’Rosenmeiers Rejse’ på DR, hvor han rejser rundt og møder mennesker med handicap, som lever markant anderledes end i Danmark. I 2021 udgav han og journalist Asger Lind Krebs bogen Fri os fra medlidenhed, hvor Rosenmeier giver et indblik i sit eget liv med et fysisk handicap – og om at omverdenens forventninger kan påvirke et menneske på godt og ondt, og hvordan man kan gøre sig fri ved at tage afsæt i egne muligheder og evner.

Efterfølgende vil der være oplæg og efterfølgende debat ved fire forskellige stande. Her vil temaerne være Børn & Unge, Familien & Pårørende, Arbejdsmarked og Lige adgang for alle. Når du booker din billet, skal du vælge hvilken stand, du gerne vil besøge.

Der vil være forplejning under mødet.

Vi glæder os til en aften fyldt med spændende snakke og nye indsigter.

Tilmelding til dialogmødet

Sidder du i kørestol? *

Har du en hjælper med? *

Vælg hvilken debat du ønsker at deltage i *