Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Handicap Hjælpemidler Åben Hjælpemiddelservice

Åben Hjælpemiddelservice

Du kan søge om et hjælpemiddel i Åben Hjælpemiddelservice. Du kan  bestille en tid i Åben Hjælpemiddelservice ved at ringe til Hjælpemiddelafdelingen på tlf. 79 79 70 50 alle hverdage i tidsrummet kl. 08.30 - 12.00.

Du kan i Åben Hjælpemiddelservice blandt andet søge om:

  • Gribetang
  • Transportkørestol
  • Strømpepåtager
  • Rollator
  • Badetaburet/badebænk
  • Små hjælpemidler
  • Udskiftning af pude til kørestol
  • Vejledning i brug af dine hjælpemidler.

I Åben Hjælpemiddelservice kan du også få en samtale med terapeuten om det, du har svært ved i hverdagen, og hvad du gerne selv vil kunne klare. Der findes desuden et udvalg af små hjælpemidler for eksempel vinklede knive, kartoffelskrællere, lågåbnere med mere. De hjælpemidler er dog kun til test, inspiration og afprøvning. Opfylder de dit behov, kan du købe dem i almindelige butikker.

På Jernet 13 i Kolding finder du vores Åben Hjælpemiddelservice, hvor du kan henvende dig, hvis du har udfordringer med at løse dagligdagens opgaver. Du kan booke en tid til at komme på Åben Hjælpemiddelservice og snakke med en af vores terapeuter om, hvilke udfordringer du har.

Du kan også finde udstillinger af forskellige hjælpemidler. Vi har både hjælpemidler, som du selv kan købe i butikkerne, og vi har hjælpemidler, som du kan få bevilliget.

Et bevilliget hjælpemiddel kan for eksempel være en rollator. Her vil en af vores terapeuter hjælpe dig med at indstille rollatoren og vejlede dig i, hvordan du skal bruge den.

Du kan ringe og bestille tid på tlf. 79 79 50 70.

 

 
 
 

Kender du det, når nogle af hverdagens opgaver bøvler? Måske det kan være svært at få låget af marmeladeglasset? Eller komme ud af bilen?

På Åben Hjælpemiddelservice kan du se og prøve en række forskellige hjælpemidler, som du selv kan købe i butikkerne. Det kunne for eksempel være en lågåbner, som gør det nemmere at få låget af glasset. Eller en drejepude, som gør det lettere at komme ind og ud ad bilen.

Besøg os på Jernet 13 i Kolding og få en snak med en af vores terapeuter om, hvad du har brug for. Ring og bestil tid på tlf. 79 79 70 50.  

 

Åben Hjælpemiddelservice

Jernet 13
, 6000 Kolding

Telefontid mandag til fredag kl. 08.30-12.30

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje