bostedet brunebjerg   Bostedet Brunebjerg

Bostedet Brunebjerg tilbyder bolig og socialpædagogisk støtte til 20 udviklingshæmmede borgere.

     
Bramdrupdam3   Bramdrupdam Bofællesskaber

Bramdrupdam Bofællesskaber tilbyder bolig og socialpædagogisk støtte til borgere med varig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.

     
gramrolighed   Gramrolighed

Gramrolighed er et opgangsfællesskab for sent udviklede unge mellem 18 og 25 år, der har behov for socialpædagogisk støtte i en periode fra 1 til 3 år. Der er 15 lejligheder samt fællesarealer.

     
skovvnget   Bofællesskabet Kameliahuset

Kameliahuset er et tilbud til yngre udviklingshæmmede, som kan bo i selvstændig bolig. Der er 14 lejligheder med tilhørende fælleshus.

     
levisonsvej   Bofællesskabet Levisonsvej

Levisionsvej er et tilbud til yngre udviklingshæmmede, som kan bo i selvstændig bolig. Der er 12 lejligheder med tilhørende fælleshus.

     
bofllesskab chr   Borgmestervej

Borgmestervej er et tilbud om bolig og socialpædagogisk støtte i hverdagen til voksne mennesker med betydeligt og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

     
bofllesskab klverbo   Kløvervej

Kløvervej er et tilbud om bolig og socialpædagogisk støtte i hverdagen til voksne mennesker med betydeligt og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

     
trindvold2   Rytterskolevej

Rytterskolevej er et tilbud om bolig og socialpædagogisk støtte i hverdagen til voksne mennesker med betydeligt og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne.

     
skovvnget   Bofællesskabet Skovvænget

Skovvænget er et tilbud til udviklingshæmmede, som kan bo i selvstændig bolig. Der er otte boliger med et tilhørende fælleshus.

     
ungdomskollegiet   Ungdomskollegiet Kolding

Ungdomskollegiet Kolding tilbyder socialpædagogisk udredning og afdækning af unge udviklingshæmmede borgere med henblik på fremtidige bolig- og beskæftigelsesmuligheder.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey