Du skal henvende dig til din socialrådgiver for at modtage støtte og vejledning i eget hjem.

Kolding Kommune yder støtte og vejledning til borgere med særlige behov, som bor i eget hjem.

Kolding Kommune tilbyder støtte og vejledning til borgere med senhjerneskade, ADHD, aspergers syndrom, senudviklede unge og udviklingshæmmede.

Støtten vurderes individuelt og omfanget kan variere meget for de enkelte borgere. Hjælpen ydes af pædagoger, ergoterapeuter samt social- og sundhedspersonale.

Du kan finde yderligere oplysninger om, hvem der kan modtage hjælp, ansatte, fysiske rammer, økonomi med mere ved at bruge links her på siden.

For at modtage støtte i eget hjem skal du henvende dig til din socialrådgiver.

Distriktsvejledning bevilliges af socialrådgivere i Handicapafdelingen.

Målgruppen er voksne mennesker med ADHD og særlige behov, som har brug for pædagogisk vejledning. Vejledningen kan foregå med udgangspunkt i eget hjem eller fra Kulturhuset.

Se mere under Distriktet

Grenen og Kvisten er et tilbud til mennesker med ASF (autisme spektrum forstyrrelser) der bor i egne selvstændige boliger i hele Kolding Kommune. Der er personaledækning i tidsrummet kl. 7-21 i hverdagene og kl. 10-15 i weekends og helligdage.

Se mere under Grenen og Kvisten

CORTEX-Støttecenter for erhvervet hjerneskade er et tilbud til voksne borgere, der har pådraget sig hjerneskade. Skaden kan være forårsaget af en blodprop eller en hjerneblødning eller være skader efter færdselsulykke, operation eller iltmangel.

Se mere om CORTEX-Støttecenter for erhvervet hjerneskade.

Distriktsvejledning bevilliges af socialrådgivere i Handicapafdelingen.

Målgruppen er voksne udviklingshæmmede, som bor i egne selvstændige boliger og har brug for pædagogisk vejledning. Vejledningen kan foregå med udgangspunkt i eget hjem eller fra Kulturhuset.

Se mere under Distriktet