Bemærkninger skal være modtaget senest onsdag den 22. januar 2020.

Kolding Kommune har udarbejdet et udkast til godkendelse for ejendommen Jordrupvej 6, 6040 Egtved.

Jan Lundsgaard, Sletmadevej 18A, 6040 Egtved ønsker at komme over i den nye husdyrregulering, hvor husdyrproduktionen reguleres efter staldens areal i stedet for antal dyr. Desuden søges om opsætning af en klimapavillion til smågrise på ejendommen Jordrupvej 6.

Godkendelsen omfatter følgende:                                       

  • Udvidelse af produktionsareal med 50 kvm klimapavillon
  • Produktionsarealet udvides med 50 kvm til i alt 2.643 kvm
  • Godkendelse af i alt 1.014 kvm gylleoverflade i eksisterende gyllebeholdere
  • Dispensation til maksimal lugtpåvirkning under anvendelse af en særregel (50 %-reglen)

Kolding Kommune har behandlet projektet efter § 16a, stk. 1 i husdyrbrugloven. Udkastet i sin helhed kan hentes i boksen til venstre.

Bemærkninger til udkastet skal være modtaget af Kolding Kommune senest onsdag den 22. januar 2020 for at kunne indgå i den videre behandling af projektet. Bemærkninger skal sendes til Kolding Kommune, By- og Udviklingsforvaltningen, Nytorv 11, 6000 Kolding eller til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

På baggrund af de indkomne bemærkninger vil kommunen træffe den endelige afgørelse vedrørende godkendelsen af projektet. Evt. indkomne bemærkninger vil indgå i den videre sagsbehandling men vær dog opmærksom på, at bemærkningerne ikke nødvendigvis medfører en ændring af afgørelsen.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey