Skip til hoved indholdet

Ansøgning og pris

For at blive optaget i Kolding Talent Akademierne skal du søge via formularen herunder. Der er optagelse hele året.

Din ansøgning vil blive behandlet i samarbejde med den sportslige ansvarlige i vores samarbejdsklub, hvorefter du vil få svar. For udøvere i idrætsgrene, hvor der ikke udbydes idrætsspecifikke linjer forventes en TEAM DANMARK-godkendelse. Er du i tvivl om du eller din sportsgren kan optages i vores træningstilbud, så kontakt Kolding Talent.

Håndbold Akademiet, Pigefodbold Akademiet og Drengefodbold Akademiet står alle særskilt for fastsættelse af prisen for deltagelse i det enkelte akademi. Prisen er en samlet del af kontingentet i det enkelt klubmiljø. Opkrævning af dette foregår derfor særskilt hos KIF Håndbold og Kolding IF fodbold. For yderligere info og pris kontakt klubberne.

Prisen for træningstilbuddet i vores Sports Akademi afhænger af, hvorvidt der tilbydes idrætsspecifik morgentræning i tillæg til den resterende pakke, fysiske morgentræning, adgang til fysisk træner, sportspsykolog, ernæringsvejleder, fysioterapeut og sports og uddannelseskoordinator.

Beløbet opkræves to gange om året.

  • For den fulde pakke - med idrætsspecifik morgentræning, er prisen 2.750 kr. pr. halvår (For badmintonspillere opkræver Kolding Badminton Klub ligeledes et boldgebyr.)
  • For den reducerede træningspakke - hvor der ikke kan tilbydes idrætsspecifik morgentræning, men alle andre funktioner, er prisen 2.000 kr. pr. halvår

Ansøgningsfrister

10. januar 2023 Ansøgning til Team Danmark og forbund om sportslig godkendelse for skoleåret 2023-2024. Du modtager svar på din ansøgning 09.02.23. Svaret skal bruges i din ansøgning til Kolding Talent og ansøgning til ungdomsuddannelserne.

1. marts 2023 Sidste frist for ansøgning til ungdomsuddannelse på www.optagelse.dk

Der er løbende optag til Kolding Talent Akademierne. Følg os på de sociale medier.

Ansøg til Kolding Talentakademierne

Jeg ønsker at gå i eliteklasse på:Har du en sportslig godkendelse ved Team Danmark


Jeg ønsker at søge omØnsket start


Orientering om

databeskyttelsesreglerne