Skip til hoved indholdet

Alle indendørs fritids- og idrætsfaciliteter lukkes ned

Oprettet 15. december 2020
Alle indendørs fritids- og idrætsfaciliteter lukkes ned

Med regeringens udmelding den 15. december er der indført nye restriktioner. Tiltagene gælder fra onsdag den 16. december og indtil videre frem til og med den 3. januar 2021.

Tiltagene betyder bl. a.

Fritids- og idrætsfaciliteter

  • Alle lokaler, uanset ejerform, hvor der udøves idræts-, forenings- og fritidsaktiviteter, skal holde lukket for offentligheden. Det gælder blandt andet badelande, idrætshaller, svømmehaller, trænings- og fitnesscentre, spejderhytter, foreningslokaler mv.
  • Professionelle idrætsudøvere kan fortsat anvende lokaler, der er lukket for offentligheden, før, under og efter udøvelse af deres idræt.

Serveringssteder

  • Serveringssteder, hvor der serveres mad, drikkevarer eller tobak, skal holde lukket for servering til indtagelse på salgsstedet (take-away undtaget). Dette gælder også serveringssteder i forbindelse med kultur-, idræts- og foreningsfaciliteter, både indendørs og udendørs.

Forsamlinger

  • Muligheden for at være op til 50 personer til stede ved idræts- og foreningsaktiviteter for børn og unge til og med 21 år finder ikke anvendelse. Der må som udgangspunkt kun være 10 personer til stede på samme sted samtidig ved sådanne aktiviteter.
  • De nuværende undtagelser om almindelig ophold og færden på arbejdspladser, for skoler, dagtilbud og andre institutioner samt for professionelle idrætsudøvere fastholdes.

Udendørs aktiviteter

Kolding Kommune opfordrer til, at foreninger med udendørs fritids- og idrætsaktiviteter går på tidlig juleferie og lukker deres aktiviteter ned så hurtigt som muligt.

Spørgsmål og svar

Læs svar på spørgsmål om restriktionerne, der gælder for kulturlivet frem til og med den 3. januar 2021.