Skip til hoved indholdet

Det skærpede forsamlingsforbud forlænges til den 28. februar 2021

Oprettet 02. december 2020

Der er fortsat et højt niveau af smitte i Danmark og derfor forlænges de nuværende COVID-19 tiltag.

De forlængede tiltag er:

• Forsamlingsforbuddet fastholdes på max 10 personer. For børn og unge til og med 21 år er grænsen 50 personer for idræts- og foreningsaktiviteter uden overnatning.

• Forsamlingsforbuddet ved udendørs begravelser og bisættelser fastholdes på max 50 personer.

• Anbefaling om max 10 personer i private hjem.

• Anbefaling om social kontakt med max 10 personer.

Medlemmer fra nedlukkede kommuner

Kolding Kommune er ikke en del af den store nedlukning, men der er kommuner omkring os, der er lukket ned. Det betyder, at medlemmer, der bor i nedlukkede kommuner ikke bør deltage i fritids- og idrætsaktiviteter i Kolding Kommune.

Retningslinjer for fritids- og idrætslivet

Se mere om retningslinjerne for fritids- og idrætslivet i nyheden: Opdatering af retningslinjer fra den 26. oktober