Skip til hoved indholdet

Foreninger søges til åben skoleforløb

Oprettet 12. maj 2022

Vi søger flere foreninger, der vil introducere deres idræt til udvalgte idrætsskoler i skoleåret 2022-2023. Foreningen skal stille med en kompetent træner, som kan deltage i forløb i skolernes idrætstimer. Tiderne aftales med de enkelte skoler, hvor det passer ind i deres skema og trænerens planer.

Vi søger særligt idrætsgrene, der ikke tilbydes i alle lokale foreninger, og meget gerne dem, der kan komme ud til skolerne eller ligger tæt på, så der evt. kan laves aftale med en enkelt eller to af skolerne. Der er ikke budget afsat til busdrift, men til gengæld kompenseres foreningerne økonomisk ligesom vi håber, at det kan bidrage til at rekruttere nye medlemmer.,

I Kolding Kommune har vi 7 idrætsskoler, der har særligt fokus på idræt og bevægelse. De skoler har hvert år mulighed for at få tilknyttet åben skoleforløb. Idrætsskolerne er Brændkjærskolen, Lyshøjskolen, Bramdrup Skole, Ødis Skole, Fynslund Skole, Dalby Skole, Harte Skole og Aalykkeskolen. Aftalerne indgås på et møde tirsdag den 14. juni kl. 14-16.

Idrætsskoler er i forskellige former, men de fleste har det til fælles, at de primært tilbyder forløb til 0.-6. klassetrin på 3-5 dobbeltlektioner, hvor man kan introducere sin idrætsgren og medvirke til idrætsspecifik kompetenceudvikling/inspiration af skolens personale, der har det pædagogiske ansvar og kan medvirke i forløbene.

For at komme i betragtning eller få svar på dine spørgsmål kontakt Bjarne Henriksen på bjhe@kolding.dk eller 2138 9748.