Skip til hoved indholdet

Fritidsaktiviteter må forsat finde sted

Oprettet 10. december 2021

Selvom skolebørnene sendes hjem fra den 15. december, er der på nuværende tidspunkt ingen restriktioner i forhold til kultur- og fritidsområdet for børn og unge. Lokaler på skoler mm. er forsat åbne for foreningsbrug.

Foreningsaktiviteter, træning, kampe, turneringsaktiviteter, stævner mv. kan fortsat gennemføres med øget fokus på smitteforebyggende foranstaltninger, herunder:

 

  • Opfordring til, at alle møder op omklædte. Opfordringen gælder dog ikke i svømmehaller og andre steder, hvor det ikke er foreneligt med aktiviteten.

 

  • Opfordring til så vidt muligt at afholde aktiviteter, herunder sociale arrangementer, inden for mindre og faste grupper/hold, hvor dette kan gøres som en naturlig del af aktiviteten.

 

  • Opfordring til så vidt muligt at aflevere og hente børn udendørs. Forældre og andre voksne opfordres endvidere til at holde afstand. Afstandsanbefalingen gælder ikke mellem udøvere, trænere samt mellem forældre og børn ved børn-voksenaktiviteter mv.

 

Caféer, serveringssteder og lign. i foreningslokaler mm.

Indendørs og udendørs serveringssteder skal holde lukket i tidsrummet fra kl. 24.00 til kl. 05.00.

Der er indført krav om mundbind/visir for gæster og ansatte på indendørs serveringssteder (dog med undtagelser svarende til tidligere krav, f. eks. for siddende gæster, og for ansatte, som kan fremvise coronapas) og skiltningskrav herom.

Der er indført forbud mod salg af alkohol i tidsrummet mellem kl. 24.00 og kl. 05.00

Begrænsning af antallet af stående publikummer ved visse kulturarrangementer

Der må maksimalt være 50 stående publikummer til stede samtidig i lokaler, hvor der afvikles koncerter, forestillinger, forevisninger eller tilsvarende.

 

Se evt. mere på www.coronasmitte.dk