Skip til hoved indholdet

Hjælp miljøet og tjen penge til klubkassen!

Oprettet 12. marts 2021

Ren Natur og Kolding Kommune inviterer alle klubber og foreninger til at deltage i årets Ren Natur-kampagne.

Hvis jeres forening bruger en halv dag - en formiddag eller en eftermiddag - på at samle henkastet affald op, i perioden maj – oktober 2021, så modtager I til gengæld et sponsorat på 3000 kr.

I bestemmer selv dag og tidspunkt. I vil få masser af frisk luft og godt samvær, samtidig med at I bidrager til at skabe et renere nærmiljø.

På Ren Naturs hjemmeside kan I se, hvilke indsamlingsruter i Kolding Kommune der er aktive i 2021. Se dem her: http://rennatur.org/til-kommuner/tilmeldte-kommuner/

Tilmeld jer på hjemmesiden

Ønsker I at komme i betragtning til en rute i 2021, så tilmeld jeres forening på hjemmesiden. Alle typer af foreninger er velkomne! Der er mange forskellige ruter at vælge imellem, så der er noget for enhver smag.

Til indsamlingsopgaven vil I modtage alt det udstyr, som I skal bruge til at samle affald op med - sikkerhedsveste, handsker, skraldeposer, snappere osv. Kommunen vil efterfølgende hente affaldet, som I har samlet.

Vi sikrer os naturligvis, at de til enhver tid gældende forholdsregler i forbindelse med covid-19 overholdes.

Sponsoratet på de 3000 kr. kan bruges til aktiviteter, der styrker jeres forening. Det kan gå til udstyr, uddannelsesaktiviteter til jeres medlemmer, rejseudgifter osv. Den overordnede regel er, at sponsormidlerne skal bruges til foreningsfremmende formål.

Efter indsamlingen skal I udfylde et afrapporteringsskema online med oplysninger om jeres dag sammen.

Hvis I har nogle spørgsmål så kontakt os her kontakt@rennatur.org

Eller kontakt Kolding Kommune trafikvejogpark@kolding.dk

Fakta om Ren Natur

Ren Natur er et selvstændigt koncept under ledelse af Hold Danmark Rent, - et koncept der binder kommuner, virksomheder og frivillige sammen i en bestræbelse på at skabe et endnu renere Danmark uden affald i naturen. Kolding Kommune er en del af dette fællesskab.

Ren Natur har til formål at skabe bevidstgørelse om henkastet affald, styrke sammenholdet lokalt og skabe glæde ved naturen. Dette sker igennem meningsfulde indsamlingsaktiviteter og en økonomisk indsprøjtning til foreningslivet.

Som lokalforening har I en særlig indflydelsesrig rolle her i kommunen og i nærområdet. I styrker den sociale sammenhængskraft og dermed jeres lokalsamfund.