Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Kultur, fritid, frivillighed Fritid og idræt Nyheder om Fritid og idræt Indstil din kandidat til årets fritids- og idrætspriser i Kolding Kommune

Indstil din kandidat til årets fritids- og idrætspriser i Kolding Kommune

Kender du én, som fortjener at blive nomineret til en af de priser, som bliver delt ud til Kolding Kommunes årlige Fritid og Idræt awardshow? Så er det nu, du skal indstille ham eller hende.

Nu er det muligt for alle at indstille kandidater til nominering til at vinde fornemme priser ved Kolding Kommunes årlige Fritid og Idræt Award. Awardshowet løber først af stablen i foråret 2024, men allerede nu kan du være med til at bestemme, hvem der kan blive nomineret inden for de forskellige kategorier.

Du kan indstille kandidater inden for fritids- og idrætsområdet i kategorierne

  • Årets leder
  • Årets forening
  • Årets publikumspris
  • IKON Årets talentudvikler
  • Easyfood Årets talent
  • Slotssøbadet Årets Idrætsnavn
  • En række ungdomslederpriser

”Der bliver lagt utallige arbejdstimer i foreningerne af de frivillige, ledere og udøvere, og Fritid og Idræt Awardshowet er med til at hylde alle dem, som gør en særlig indsats, og dermed sørger for, at vores foreningsliv fungerer og blomstrer. Jeg håber derfor, at vi ser rigtig mange gode indstillinger af kandidater, som gør en forskel i hverdagen på fritids- og idrætsområdet,” siger Birgitte Kragh, formand for Sundhed og Fritid i Kolding Kommune.

Fakta

Du indstiller kandidater på hjemmesiden www.kolding.dk/award.
Det er muligt at indstille kandidater til priserne frem til d. 4. december 2023.
Kandidater til Easyfood Årets Talent og Slotssøbadet Årets Idrætsnavn kan dog nomineres frem til 31. december 2023.

Priserne

Årets leder…

… er den person, som formår at løfte den frivillige opgave i foreningslivet ud over det sædvanlige. Det kan være træneren, stævnearrangøren, bestyrelsesmedlemmet eller en helt fjerde, som tager ansvaret på sig og yder den ekstra frivillige indsats.

Årets forening…

… gives til den forening, som har taget et bemærkelsesværdigt skridt, der gør, at de skiller sig positivt ud.

Årets publikumspris…

… gives for at vise anerkendelse af de gode initiativer blandt det frivillige foreningsliv. Det kan f.eks. være et samarbejde mellem foreningen og nye målgrupper, udvikling af nye aktiviteter eller måske en helt ny måde at organisere det frivillige arbejde på. Udvalget Sundhed og Fritid udvælger tre nominerede, men den endelige vinder findes ved SMS-afstemning til Awardshowet.

Slotssøbadet Årets Idrætsnavn…

… er sponsoreret af Slotssøbadet og gives til en idrætsudøver, der gennem sine præstationer har gjort sig ekstraordinært bemærket på nationalt og/eller internationalt niveau.

Easyfood Årets talent…

… gives til et særligt talent mellem 15 og 23 år, der har fremvist potentiale til at begå sig i senioreliten i fremtiden. Prisen som Årets Talent er sponsoreret af Easyfood.

IKON Årets talentudvikler…

… gives til en person, der har gjort en særlig indsats for at gøre det muligt at udvikle talenter. Det kan være en leder eller træner, der har skabt rammerne for, at talenter kan udvikles til eliteidrætsudøvere.

Ungdomslederpriserne…

… gives til en træner eller leder under 25 år, som gennem minimum to år har udført et stort frivilligt arbejde i en forening. Op til 10 ungdomsledere tildeles prisen.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje