Skip til hoved indholdet

Indtast dit arrangement på Oplev Kolding

På oplevkolding.dk kan du dele dit arrangement med os og mange andre, hvis du indtaster det i formularen.

Dit indtastede arrangement bliver gemt i KultuNauts database, hvorefter vi trækker det tilbage på oplevkolding og viser det i kalenderen.

Udover oplevkolding.dk trækker også KoldingVenue og Kolding Kalenderen dit arrangement og hjælper med at markedsføre det – ægte deleøkonomi, det er da smart!

Opret dit arrangement her

Hvem kan oprette arrangementer

Alle kan oprette et arrangement eller event på oplevkolding, men vi kan desværre kun vise de arrangementer, der matcher vores formål om at præsentere oplevelser i Kolding, der foregår udenfor eller støtter op om den bæredygtige dagsorden. Fællesskaber er en del af den bæredygtige dagsorden. Arrangementer som åbent hus i foreninger, hvor man kan prøve fællesskabet af, motionsløb og lign. vil blive vist på siden.

Sådan opretter du et arrangement

Du taster bare alle dine oplysninger ind i indtastningsformularen, hvor du kan vælge den kategori dit arrangement bedst passer under. Derefter kan du tagge dit arrangement med en af vores tag og dermed hjælpe os med, at vise dit arrangement under de rigtige temaer på oplevkolding.dk. Indtastning kræver at du har et KultuNaut login.

Sådan ændrer du i et indtastet arrangement

vis du ønsker at rette i dato, indhold eller helt aflyse dit arrangement kan vi desværre ikke hjælpe dig. Men hvis du logger ind på din KultuNaut brugerprofil kan du let ændre eller slette dit arrangement.


Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje