Skip til hoved indholdet

Instruktør til para-atletik i Kolding KFUM søges

Oprettet 27. april 2023

Kolding KFUM Atletik og Motion ønske at opstarte para-atletik, og de har i den forbindelse behov for nogle trænere til at opstarte tilbuddet.

Derfor søger vi frivillige trænere, som har lyst til og interesse for at træne para-atleter med fysiske funktionsnedsættelser.

I første omgang vil vi satse på Frame Running, som er en atletikdisciplin inden for Parasport Danmark for både børn og voksne. Atleterne løber på 3-hjulede Frame Runnere, som indstilles efter de individuelle atleter.

Det er ikke en forventning, at du kender til Paraatletik, men har interesse for at sætte dig ind i det og som træner vil det være en fordel at have erfaring indenfor atletik, men det er ikke et krav.

Du vil blive en del af træner teamet i klubben og vil dermed have mulighed for at sparre med de andre trænere, samt at kunne få en træner-uddannelse. Men det vigtigste er, at du har interessen.

Vi er klar til at opstarte holdet, da vi allerede har et par Frame Running atleter som MEGET gerne vil i gang. Så vi mangler kun dig!

Træningstiderne bliver hver mandag fra kl. 17.00 – 18.00.

Se mere omkring Frame Running her

Er du interesseret, så kontakt Joachim Lund på e-mail: joachim.vif@gmail.com eller tlf. 30 29 07 34