Skip til hoved indholdet

Landskampe på Kolding Stadion

Oprettet 08. september 2021

Landsholdsfeberen er på sit højeste i det danske land og alle små drenge og piger kigger med begejstring på landsholdsspillerne og drømmer sig til at de en dag kan følge i deres fodspor.

20 drenge på det danske U16 landshold er kommet et skridt nærmere den drøm. De skal spille deres første landskamp mod Portugal på Kolding Stadion fredag den 17. september. En stor oplevelse venter de danske drenge mod et af Europas dygtigste lande.

Turneringen er en årlig begivenhed hvor Portugal, Belgien, Danmark og Tyrkiet (der desværre ikke kunne deltage i år) skiftes til at afholde turneringen. Store fodboldnationer hvor at de danske drenge fra start bliver matchet på et højt niveau.

Kolding og Vejle er værterne for denne turnering og er med til at skabe det første minde hos de unge landsholdsspillere – i en forhåbentlig lang landsholdskarriere, hvor de helt sikkert ikke vil glemme deres første landskampe.

Vi håber at der kommer så mange mennesker som muligt og hepper på de danske drenge, så de får en rigtig god oplevelse på Kolding Stadion. Der er gratis entré.

Kampprogram:

17. september kl. 17.00 Danmark vs. Portugal – Kolding stadion
19. september kl. 14.00 Portugal vs. Belgien – Kolding stadion
21. september kl. 14.00 Danmark vs. Belgien – Vejle stadion.