Skip til hoved indholdet

GRATIS markedsføring for foreninger

Oprettet 01. marts 2022
Unik mulighed for at benytte Motivu

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Kolding Kommune har indgået samarbejde med Motivu om at tiltrække flere medlemmer til foreningerne. Det gøres ved at invitere til og markedsføre gratis prøvetræning/prøvegang på allerede eksisterende hold. Tilbuddet er for alle folkeoplysende foreninger i Kolding Kommune.

TILBUD:

  • De første 30 foreninger som opretter deres træninger, vil få betalt annoncering på sociale medier (primært facebook og instagram) i 3 måneder. 
  • Annonceringen kører i perioden: 28. marts - 27. juni 2022
  • 👉 Opret klubben her: Brug dette link for at oprette din forening

Kort om Motivu

Motivu specialiserer sig i medlemsrekruttering til foreninger. Sammen med DGI har de udviklet en skalérbar metode til at skaffe medlemmer, med minimal arbejdsindsats for foreningen. Målet er at fylde jeres eksisterende hold ved at invitere borgere til en gratis prøvetræning/prøvegang, som de kan tilmelde sig digitalt. Herefter følges der via Motivu automatisk op med påmindelser på email/SMS, så flest mulige bliver medlem efterfølgende.

Motivu har siden lanceringen i 2019 skaffet over 4.000 medlemmer til danske foreninger.

Det er gratis og uforpligtende for jer at bruge Motivu platformen - også efter at annonceringsperioden er slut. I har mulighed for at lave tilkøb (eksempelvis annoncering), hvilket dog er helt frivilligt.

Vi anbefaler at I opretter jeres træninger hurtigst muligt for at sikre jer andel i annonceringen. Det gør I ved at klikke på nedenstående link, oprette jer som forening og derefter oprette jeres træninger.

Så snart I har oprettet træningerne, bliver de synlige for brugerne af Motivu.dk samt på Google. I kan oprette træningerne og tage Motivu i brug allerede nu, men den betalte annoncering starter først den 28. marts 2022. Når I har oprettet træningerne, skal I blot tage godt imod de nye prøvemedlemmer, så de også ender med at melde sig ind😃

Når I har oprettet en profil, vil Motivu også hjælpe jer med nogle tips & tricks hvordan jeres træninger bliver mere synlige på google, samt hvordan I kan lade jeres brugere tilmelde sig prøvetræninger digitalt, direkte fra jeres egen hjemmeside.

Er din forening allerede oprettet på Motivu, vil I automatisk blive tilføjet til aftalen. I skal derfor blot sørge for at jeres træninger er aktive.

Har I spørgsmål til Motivu, er I velkommen til at kontakte Morten Nørsten på morten@motivu.dk eller på tlf. 21 83 23 21.

Ved spørgsmål til Fritid og Idræt, Kolding Kommune kontakt Mette Lind Høj på melin@kolding.dk eller på tlf. 79 79 10 11