Skip til hoved indholdet

Nyt cricketanlæg indviet

Oprettet 16. maj 2022
Cricketspillere ser på, der ringes med med en klokke til indvielse
Poul Fremmelev næstformand i Sundhed og Fritid ringer med klokken for at markere indvielsen af nyt cricketanlæg

Søndag den 15. maj blev Kolding Kommunes nye cricketanlæg på Nordre Stadion indviet. Indvielsen skete i forbindelse med en af KIF Crickets første kamp i denne sæson, hvor de mødte KB i 1. division.

Indvielsen blev foretaget af Poul Fremmelev, der er næstformand for Sundhed og Fritid. Poul takkede KIF Cricket for den store frivillige indsats, der er lagt i arbejdet med at realisere de nye faciliteter: "Jeres bidrag er helt uvurderlige og jeg håber, at I og alle andre får stor glæde af de nye faciliteter."

KIF Cricket er selv begejstrede over deres nye anlæg:

”Vi glæder vi os meget til at spille på vores nye hjemmebane, der nu lever op til kravene for en cricketbane. Banen på Nordre Sportsplads er omkranset af store træer, hvilket giver den helt rette cricketstemning af at være i en park”, siger Vijay Kumar formand for KIF Cricket og fortsætter: ”cricket stammer fra England, hvor det oprindeligt har været spillet i parker og til dels stadig bliver det. Så den nye placering skaber en perfekt ramme om spillet.”

KIF Cricket har spillet på Præsteengen ved Kolding Stadion. Klubben har i al den tid spillet på dispensation, da banen ikke lever op til de officielle mål for en cricket bane. Den nye bane opfylder kravene for en cricketbane og som den del af det nye cricketanlæg er der etableret et klubhus og en kastegård, hvor klubben kan øve slag og kast.