Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Kultur, fritid, frivillighed Fritid og idræt Nyheder om Fritid og idræt Præsentation af Fysiske udviklingsplan & Proces for svømmefaciliteter

Præsentation af Fysiske udviklingsplan & Proces for svømmefaciliteter

Præsentation af Fysiske udviklingsplan & Proces for svømmefaciliteter

Kolding Kommune har i det seneste halve år arbejdet intensivt på at sætte retning for de fysiske rammer for fritid- og idrætsudøvelse i Kolding. Dette har resulteret i at der nu er udarbejdet en Fysisk Udviklingsplan der bl.a skal sætte retning for de fysiske rammer i Kolding de næste 10 år. Dertil er der udarbejdet en særskilt visionsproces for svømmefaciliteter, der ligeledes skal sætte retning for hvordan fremtidens svømmefaciliteter i Kolding kan se ud. 

Begge indsatser har været med stor involvering af både brugere og en masse forskellige aktører, som vi nu ønsker at præsentere det endelige resultat for. 

Derfor inviteres alle med interesse til præsentation tirsdag d. 11. juni kl. 17.00 i Auditoriet på KUC, med efterfølgende sandwich i Caféområdet.

Tilmelding til arrangementet skal ske via mail til jakpe@kolding.dk senest fredag d. 7. juni. I bedes notere antal og navn på deltagere.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje