Skip til hoved indholdet

Royal Run kommer til Kolding

Oprettet 09. december 2021
Kronprins Frederik, Foto: Matthew James/Royal Run.
Kronprins Frederik er klar til Royal Run i Kolding, Foto: Matthew James/Royal Run

Kolding får kongeligt besøg, når Royal Run afvikles 2. pinsedag 2022. Kolding er den ene af to nye byer der står klar til at byde alle velkomne til verdens største royale løbefest.

Med hele fem Royal Run værtsbyer er der lagt op til, at endnu flere danskere får mulighed for at deltage i det populære event. Distancerne er som altid planlagt sådan, at alle kan være med, uanset ambitionsniveau.

Kolding og Næstved er de to debutanter, der har meldt sig klar til at byde velkommen til festen 2. pinsedag. Aarhus var værter for Royal Run i 2018 og 2019 og vender således tilbage efter et par års pause, mens Aalborg og København/Frederiksberg er klar til at gentage succesen for fjerde gang i træk.

”Jeg er meget stolt over, at det er lykkedes for os, at få den her store begivenhed til Kolding. Det er jo ikke kun en idrætsaktivitet, men en oplevelse hvor hele familien kan være med. Vi får muligheden for at få vist hele Koldings midte frem for tusinder af oplevelsesglade danskere, der enten løber, går eller hepper, hele vejen rundt i Kolding,” fortæller Jørn Pedersen, borgmester, Kolding Kommune

Royal Run arrangeres i et samarbejde mellem DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik. TrygFonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden er med som strategiske partnere

Tilmelding til Royal Run begynder først den 16. december kl. 12:00, og foregår via Royal Runs hjemmeside www.Royalrun.dk

Specifik info vedrørende Kolding bliver løbende tilgængeligt på www.kolding.dk/royalrun

 

OM ROYAL RUN

  • Royal Run finder afholdes 2. pinsedag, den 6. juni 2022
  • Royal Run ’22 finder sted I Aalborg, Aarhus, Kolding, Næstved og København/Frederiksberg. På Bornholm er der igen Royal Run samme dag uden kongelig deltagelse.
  • Over 79.000 var tilmeldt Royal Run ’21.
  • Royal Run blev første gang afholdt i 2018 i anledning af H.K.H. Kronprinsens 50-års fødselsdag.
  • Royal Run arrangeres af idrætsvisionen Bevæg dig for livet – et samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI og Dansk Atletik. TV 2 og Regionerne er mediepartner på Royal Run, og Trygfonden, Nordea-fonden og Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere.