Skip til hoved indholdet

Seniorfestival i Cuben

Oprettet 21. september 2023

Første heat af årets Seniorfestival blev afviklet sidste uge med flot deltagelse af både aktive seniorer og frivillige foreninger.

Mere end 200 seniorer havde fundet vej til Cuben i Christiansfeld den. 14 september, hvor første del af Seniorfestival løb af stablen for andet år i træk.

Aktivitetsdagen bød på flere forskellige aktiviteter i hallerne; lige fra floorball, bedstevolley og bowls til stolegymnastik og SMART training. De lokale foreninger stod for store dele af aktiviteterne, men også udefrakommende foreninger bød ind med blandt andet Walking Football.

Inspiration til aktive fællesskaber
Formålet med Seniorfestival er at inspirere til aktiviteter og fællesskaber, og på dagen var Cubens foyer fyldt med spændende foreninger, der tilbød aktiviteter for seniorer.

Efterfølgende kunne flere af foreningerne også berette, at de oplevede at få flere medlemmer på baggrund af Seniorfestival-aktivitetsdagen. Det går fint i tråd med, at undersøgelser viser, at flere og flere seniorer er idrætsaktive i Kolding Kommune.

Vejret viste sig desuden fra sin bedre side til festivalen, så det var muligt at sidde ude, når man havde forsynet sig fra pølsevognen, mens aftenen bød på et humoristisk foredrag om livet som Seenager.

Festivalen blev åbnet af Birgitte Kragh, næstformand i Seniorudvalget og afløser for formand Søren Rasmussen, sammen med Bent Jørgensen, formand for Ældrerådet.

Mere info
Anden halvdel af Senoirfestival afholdes på Midtgaarden fredag den 6. oktober kl. 10-14. Programmet for dagen findes på https://senioraktiviteter.kolding.dk/seniorfestival/

Find alle senioraktiviteter i Kolding Kommune på https://senioraktiviteter.kolding.dk/

Følg med på Facebook-siden 60+ Frisk på https://www.facebook.com/groups/982167975270662

Se gå-fællesskaber i kommunen på https://www.kolding.dk/borger/kultur-fritid-frivillighed/fritid-og-idraet/bevaeg-dig-for-livet/ga-og-vandreture/