Skip til hoved indholdet

Søg pulje om fysiske mødesteder

Realdania - Vores sted

Mangler I et sted at mødes? Så søg Realdanias pulje, og kom i betragtning til et gratis fælleshus leveret og opsat af Realdania.

Alle fællesskaber og foreninger kan søge og man modtager mødestedet som en gave. Realdania uddeler mindst 150 mødesteder fordelt over hele landet.

Formålet med Vores Sted er at styrke fællesskabet lokalt ved at give mulighed for at skabe nye mødesteder, hvor man kan samles og lave ting sammen. For at gøre det nemt at være med har Realdania sammen med en gruppe arkitekt- og designvirksomheder udviklet en serie af små fælleshuse og åbne pavilloner, som man søger om at modtage. Man skal ikke have erfaringer med byggeri og modtager mødestedet som en gave uden krav om medfinansiering. Modtagerne skal selv stå for driften og for at sikre, at mødestedet bliver brugt.

Realdania vil på baggrund af indsendte ansøgninger udvælge en vifte af fællesskaber rundt omkring i Danmark, der har gode og forskellige bud på, hvordan man kan skabe liv og aktiviteter til glæde for mange.

“Vores Sted” er første skridt i Realdanias jubilæumsindsats i forbindelse med at de fylder 25 år i 2025, og hvor der løbende vil lanceres nye initiativer med fokus på fællesskab og livskvalitet.

Læs mere om de fire typer af fælleshuse, og læs hvordan I kommer i betragtning i linket herunder.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje