Skip til hoved indholdet

Søg støtte til børn og unges friluftsaktiviteter på vand og/eller idrætsprojekter

Oprettet 09. august 2022

Hempelfonden har åbnet en ny pulje "Søsat", der giver op til 30.000 kr. Puljen skal hjælpe foreninger med at søsætte en mangfoldighed af aktiviteter på vandet, der er båret af frivillige dedikeret til at gøre en forskel for børn og unge.

Der er ansøgningsfrist den 15. september.

Se mere om puljen.

 

KV Fonden yder støtte til foreninger, der ønsker at fremme børn og unges muligheder for at udvikle sig fysisk. Konkret støtter de f. eks. idrætsredskaber, boldbaner og legepladser

Ansøgningsfrist 30. september.

Se mere om fonden.

Hjælp til fundraising

Fundraising-enheden i Kolding Kommune er sat i verden for at understøtte udvikling i og af kommunen. Det betyder at enheden først og fremmest servicerer interne interessenter i form af forvaltninger, afdelinger og institutioner under Kolding kommune.

Fundraising-enheden understøtter dog også foreningslivet og udviklingen af de mange foreninger, da kommunen kan se, at foreningerne også løfter en del af opgaven i forhold til den generelle udvikling af kommunen. De foreninger der kan få bistand fra fundraising-enheden er foreninger, der er tilskudsberettiget jf. Folkeoplysningsloven, Servicelovens §79 og/eller Servicelovens §18 samt kulturelle foreninger.

I løbet af efteråret afvikler Fundraising-enheden kurser med fokus på praktisk fundraising, herunder alternative finansieringsmetoder som crowdfunding, sponsering og folkeaktier.