Skip til hoved indholdet

Yoga under åben himmel i parken på Trapholt

Oprettet 13. august 2021

Bevæg dig for livet Kolding Kommune arrangerer i forbindelse med festivallen 100 dage med Kultur og Fritid, yoga under åben himmel på Trapholt. Festivallen markerer genåbningen af Kultur- og Fritidslivet efter en lang coronanedlukning. Vi kombinerer ved dette arrangement yogaens bevægelse, Trapholts skønne park og udsigt med mulighed for et efterfølgende museumsbesøg.

Yogasessionerne vil foregå om onsdagen, hvor Trapholt har åbent til kl. 21.00. Du har derved mulighed for at gå på museet efterfølgende eller komme igen en anden dag.

• Onsdag den 18. august kl. 17.00-18.00 ved Maria Worm fra Prana Studie.
  • Onsdag den 8. september kl. 17.00-18.00 ved Anne Mette Riber.
  • Onsdag den 15. september kl. 17.00-18.00 ved Palwasha Angar.

Ved dårligt vejr vil yogasessionen blive aflyst, dette gøres senest kl. 12.00 på dagen.

Deltagelse i yogasessionerne er gratis men kræver tilmelding. Skriv en mail til trped@kolding.dk med navn og ønsket dato for deltagelse. Du er tilmeldt, når du modtager en bekræftelsesmail.
OBS. Der er plads til 35 deltagere pr. session - pladserne fordeles efter først til mølle-princippet og her har tilmeldte, der deltagere første gang førsteret på en plads.

Du er velkommen til at deltage ved flere yogasessioner, men det vil kun være muligt at modtage 1 entrebillet pr. person.

Bliver du forhindret i at deltage, må du gerne melde afbud, så vi har mulighed for at give pladsen videre til en anden, der ønsker det.

Medbring gerne egen måtte/tæppe og mød op i Parken på Trapholt, Æblehaven 23, 6000 Kolding.

Du kan læse mere om og holde dig opdateret på ovenstående og øvrige begivenheder på Facebooksiden Bevæg dig for livet – Kolding Kommune.