Skip til hoved indholdet

Yoga under åben himmel

Oprettet 15. juni 2021
Yoga i det fri

Bevæg dig for livet Kolding Kommune arrangerer igen i år Gadeyoga. Et event, hvor du kan dyrke yoga sammen med andre i grønne omgivelser under åbne himmelstrøg.

Gadeyoga er et gratis sommertilbud, der kører fra slutningen af juni til og med august måned. Yogasessionerne vil være fordelt mellem weekender og hverdage, og vi kommer rundt til flere byer i Kolding Kommune. Fælles for alle yogasessioner er, at alle kan være med. Så hold øje med hvornår gadeyoga kommer nær dig, eller tag hen til, hvor gadeyoga er.

Gadeyoga kræver ingen tilmelding, mød blot op og nyd en times yoga under åben himmel.

Medbring egen måtte/tæppe.

Følg med på vores Facebookside Bevæg dig for livet – Kolding Kommune og på begivenheden Gadeyoga under åben himmel, hvor du blandt andet kan se programmet for Gadeyoga.

Foreløbigt program

Ændringer kan forekomme - hold øje med Facebookbegivenheden.

Tirsdag d. 22. juni kl. 17-18 i Bramdrupdam v. Conni Einfeldt, underviser i Slotssøbadet og koordinator for yoga events i Kolding. Hatha yoga.
Lokation: Boldbane ved Bramdrupdamhallen, Bramdrupsskovvej 110, 6000 Kolding

Onsdag den 30. juni kl. 17-18 i Kolding v. SoleYoga v. Lise Sole Maarssø, hatha yoga med små flow. Lokation: Stejlbjerganlægget, Stejlbjergvej, 6000 Kolding

Onsdag den 30. juni kl. 17-18 i Seest v. Conni Einfeldt, underviser i Slotssøbadet og koordinator for yoga events i Kolding. Hatha yoga.
Lokation: Trailcenter Seest, Holbjergsvej 50, 6000 Kolding

Lørdag den 3. juli kl. 11-12 i Almind v. Lykke Guldbrandt, instruktør i BGIF
Lokation: Boldbanen ved Alminde-Viuf Hallen, Storgade 9, 6052 Viuf

Onsdag den 7. juli kl. 17-18 i Sdr. Bjert v. Lykke Guldbrandt, instruktør i BGIF