Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Kultur, fritid, frivillighed Fritid og idræt Parasport Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Special Olympics Idrætsfestival

I Kolding Kommune samarbejder vi med en række organisationer om at udvikle nye fritidstilbud til mennesker med handicap eller særlige behov. Læs mere om vores samarbejdspartnere.

Elsass Fonden - elsassfonden.dk

Elsass Fonden er en privat erhvervsdrivende fond, som arbejder for at øge livskvaliteten for mennesker med cerebral parese (CP) og deres pårørende. I Elsass Fonden arbejder man for at sikre det gode liv for mennesker med cerebral parese. Det sker på mange forskellige måder, men særligt gennem forskning, kursus og aktivitetstilbud og direkte støtte til projekter og den enkelte med CP.

Elsass Fonden etablerer sig i Kolding under navnet Elsass Vest. Den jyske enhed kommer til at bestå af en fast stab på fire medarbejdere med forskellige faglige profiler. Går alt planmæssigt bliver det en ergoterapeut, fysioterapeut, psykolog og cand.scient. i Idræt. Deres opgave bliver i udgangspunktet at afvikle tilbud for unge og voksne med CP. Læs mere om afdelingen i Kolding her: Elsass Fonden åbner nye lokaler i Jylland | Cerebral Parese

Kontakt:

Camilla Voigt, Teamleder, Idræt & Fritid
Mobil: 21 61 03 67
E-mail: cbv@elsassfonden.dk

Lev - livet med udviklingshandicap, lev.dk

Lev er en interesseorganisation og et fællesskab for mennesker med udviklingshandicap og deres familier.

Foreningen har eksisteret siden 1952, men har løbende udviklet sig i takt med samfundsudviklingen.

 

Kontakt:

Rikke Blomgren, Kredskonsulent i Region Syddanmark
E-mail: rb@lev.dk

Parasport Danmark - parasport.dk

Parasport Danmark arbejder for, at alle mennesker med handicap eller særlige behov skal have mulighed for at dyrke idræt. Det sker bl.a. ved at initiere, støtte og kvalificere nye idrætsaktiviteter og tilbud i foreninger og kommuner landet over. Parasport Danmark organiserer ligeledes selv en bred vifte af projekter, der både hjælper børn, unge og voksne til at få en god og tryg start i foreningsidrætten og sigter mod at fostre eliteatleter og rollemodeller i verdensklasse.

Savner du et idrætstilbud til dig selv eller dit barn, eller har du lyst til at blive frivillig i parasporten, kan du benytte formularerne i dette link: Ny i parasporten - parasport.dk

Kontakt:

Sarah Thomsen, Idrætskonsulent 
Mobil: 26 84 77 82,
E-mail: sth@parasport.dk

 
 

IFEL Specialsport - Specialsport.dk

En non-profit organisation, der håndholdt hjælper børn og unge med særlige behov og handicap til et aktivt foreningsliv. Barriererne for børn og unges deltagelse i sport er forskellige. Nogle har brug for rådgivning til foreningsmatch, hos andre finder vi konkrete løsninger mellem familien og foreningen. Det kan også handle om økonomien eller at have brug for hjælp til følgeskab. Eller en langsom indslusning og foreningsopstart.

Kontakt:

Mobil: 61 70 30 60
E-mail: info@specialsport.dk

Kontakt

Sekretariat for Parasport
Fritid og Idræt: Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen
Lykke Guldbrandt, konsulent
Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje