Skip til hoved indholdet

Vi har brug for dine frivillige tanker

Vi ved at mange i Kolding Kommune gør en stor indsats og udfører frivilligt arbejde til gavn for andre, og som kommune har vi en ambition om, at skabe endnu bedre rammer for frivilligt arbejde.

Derfor inviterer Byrådets strategiske udvalg i Social Bæredygtighed til temamøde

Mandag den 26. august kl. 16.00-20.00

Sydbank Arena – Ambolten 2-6, 6000 Kolding

Vi har inviteret en masse mennesker, der alle ved noget om frivilligt arbejde. Mennesker der bl.a. arbejder frivilligt med sport, kultur og socialt arbejde. Vores sigte er få et bredt perspektiv på frivillighed. Sammen skal vi nemlig udforske, diskutere og dele ideer om, hvordan vi kan styrke og fremme frivillighedsarbejdet i Kolding. Det gør vi med afsæt i din erfaring, spændende oplægsholdere og udfordrende dilemmaspørgsmål.

Dine input vil blive inddraget i udvalget for Social Bæredygtigheds udvikling af en strategi for civilsamfund og partnerskaber. Dine input har derfor meget stor værdi for os. Foruden input til strategien, vil vi naturligvis også skabe rum til at du kan møde andre frivillige og drøfte ideer på tværs af organisationer.

Vi håber, at mange frivillige kræfter vil finde vej til temamødet, så vi sammen kan skabe rammerne for fremtidens frivillige arbejde i Kolding Kommune

Har du spørgsmål til temamødet er du velkommen til at kontakte: Mie Maabjerg Hansen via mievh@kolding.dk

Program:

16.00    Velkomst v. Birgitte Munk Grunnet

16.35    Oplæg v. Bjarne Ibsen efterfulgt af drøftelser

17.35    Pause, netværk og en let anretning

18.15    Oplæg v. Marie Holdt efterfulgt af drøftelser

19.15    Fælles debat faciliteret af Flemming Skaarup

19.50    Afslutning og tak for i dag v. Birgitte Munk Grunnet

Tilmelding til temamøde

Alle felter markeret med '*' er påkrævet

Feltet er påkrævet Feltet er påkrævet Feltet er påkrævet Det skal være en gyldig email som følger mønsteret xxx@domæne.dk
Indtast tallene, otte syv to nul syv , i feltet nedenfor.

Ved brug for hjælp til tilmelding

Kontakt: Mette Kjær på 51 73 66 31 eller Lise Gejl på 79 79 88 33

kommunen@kolding.dk