Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Kultur, fritid, frivillighed Kultur Guide til arrangører Trafik og events

Trafik og events

Hvis du skal holde en større koncert, et motionsløb, et cykelløb eller et andet stort event, kan det være nødvendigt at spærre veje af eller lave andre omlægninger i trafikken. Det kræver, at du søger en tilladelse hos Kolding Kommune og hos Sydøstjyllands politi. 

Sådan søger du om lov til  trafikomlægninger i forbindelse med events

Hvis du har et arrangement, som kræver trafikomlægninger, afspærringer af vej eller fortove skal du søge en tilladelse. 

Inden du søger en tilladelse, skal du lave et kort med en skilteplan, så vi kan se hvilke områder, der bliver berørt, hvilke skilte, der skal benyttes og hvor de skal placeres. 

Når du har din skilteplan klar, skal du sende en ansøgning via vores selvbetjeningsløsning. Det er den samme selvbetjeningsløsning, som du bruger, når du søger en arrangementstilladelse.

Politiet skal i mange tilfælde godkende skilteplaner som indeholder afspærringer, midlertidige parkering forbudt og hastighedsændringer. Når du søger via vores selvbetjeningsløsning, sikrer vi, at Politiet inddrages i det omfang det er påkrævet.

Hos Kultur og Event kan du få hjælp og sparring til hvordan du kan udforme din trafik- og skilteplan. Du er velkommen til at kontakte os på events@kolding.dk  

Det er muligt i et vist omfang at låne skilte og afspærringsmateriale på Kolding Kommunes Materialegård, som ligger Smedegave 10 i Kolding. Vi kan dog ikke garantere, at der altid vil være skilte til rådighed. Du skal selv hente skiltene og aflevere dem igen på Smedegade 10.

Hvis du har brug for at låne skilte kan du kontakte Materialegården på tlf. 21242604 ca. 14 dage inden arrangementet. 

Kontakt

Kultur og Event
Nytorv 11
, 6000 Kolding
Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje