21. april 2020
Den 21. april 2020 åbnes der igen for brug af kommunale UDENDØRS fritids- og idrætsanlæg til udendørs aktiviteter uden kropskontakt, hvis aktiviteten holder sig inden for myndighedernes generelle anbefalinger, der er offentliggjort på coronasmitte.dk

29. januar 2019
Aktiv Fritid er for børn mellem 6 og 18 år, der ikke i forvejen er aktive i fritiden. Børnene og deres familier får individuel støtte, til at blive en del af de lokale foreninger. Aktiv Fritid vejleder hjemme hos familien, hvor barnet guides ud i foreningslivet.

14. april 2020
Mandag aften den 6/4-20 meddelte statsminister Mette Frederiksen, at langt de fleste restriktioner i det danske samfund forlænges til og med 10. maj 2020 for fortsat at forsøge mindske spredningen af corona-virus/COVID-19 i Danmark. Det betyder, at det fortsat er et forbud mod indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv., ligesom alle vore kommunale fritids- og idrætsanlæg fortsat vil være lukket.

25. marts 2020
Mandag eftermiddag meddelte statsminister Mette Frederiksen, at restriktionerne i det danske samfund forlænges til efter påske i et forsøg på at mindske spredningen af corona-virus/COVID-19 i Danmark. Det betyder, at det fortsat er et forbud mod indendørs sports- og fritidsfaciliteter mv., ligesom alle vore kommunale fritids- og idrætsanlæg fortsat vil være lukket frem til og med 13. april 2020.

28. januar 2020
Ansøgningsfristen for anlægsønsker til budget 2021 med overslagsår 2022 – 2024 er den 1. marts 2020

29. januar 2019
Kontaktoplysninger til projektleder Anette Hvidtfeldt projektleder for Bevæg dig for livet.

07. maj 2020
Folketingets partier begynder nu at åbne det danske samfund op igen. Dog er der fortsat en lang række restriktioner i det danske samfund for fortsat at forsøge at mindske spredningen af corona-virus/COVID-19 i Danmark.

07. maj 2020
Fritids- og idrætsforeninger har mulighed for at søge økonomisk kompensation for ekstraordinære udgifter som følge af Corona-krisen.

03. maj 2020
Hvad skal dit barn lave i ferien? Du finder masser af inspiration til en sjov og spændende ferie her.

30. juni 2020
Sommerferie i fritid og idræt.

01. juli 2019
Byrådet har godkendt nye takster for det kommende år fra den 1. august 2019 til den 31. juli 2020

08. juni 2020
Fra og med den 8. juni blev det igen tilladt at bruge indendørs fritids- og idrætsfaciliteter. Kommunale lokaler kan bruges fra den 11. juni.

12. maj 2020
På baggrund af regeringens og folketingets øvrige partiers aftale den 7. maj om genåbningens fase 2 vedrørende udendørs aktiviteter og professionel idræt, har KL været i dialog med Danmarks Idrætsforbund, DGI, Dansk Boldspil Union og en række kommuner om hvilke praktiske råd, der vil være gavnlige at have klar til foreninger – herunder fodboldklubberne - som har udendørs aktiviteter, der finder sted i kommunale faciliteter.

06. december 2019
Hvis der er nogen i din forening, der er blevet danske mestre under DIF's specialforbund, har deltaget for 1. gang eller taget medaljer ved internationale mesterskaber (NM, EM, VM og OL), debuteret på landshold eller foreningen har hold, der er rykket op i højeste række inden for DIF's specialforbund, så er det nu, de skal indberettes til Hædring af mestre.

14. maj 2020
Kære foreninger, fritidsklubber og fritids- og idrætsfaciliteter. Der sker rigtig meget i forbindelse med corona og retningslinjer bliver hele tiden opdateret. Der er desværre også forskellige modstridende meldinger fra centrale myndigheder omkring anvendelsen af de indendørs fritidsfaciliteter/klubhuse.

21. februar 2018
I forbindelse med fritids- og idrætsanalysen, som blev gennemført i Kolding Kommune i 2017 blev der også gennemført en kapacitetsanalyse.

21. juni 2020
Kolding Kommune, Kolding KFUM Atletik og Seest Boldklub er blevet enige om at placere kommunes nye atletikanlæg i Seest Idrætspark. Det danner grobund for udvikling af motion og bevægelse i naturen, inspirerende idrætsmiljøer og synergi mellem brugerne og Trailcentret i et nyt idrætsmekka i Seest.

15. januar 2020
Kom til Puljens Dag tirsdag den 4. februar 2020.

18. marts 2020
Al aktivitet i haller, klubber, spejderhytter, rideklubber m.m. stoppes med virkning fra i dag den 18. marts kl. 10.00

19. august 2015
Kolding Stadion råder over et lydanlæg, der lånes ud til foreninger godkendt under Folkeoplysningsloven.