27. januar 2019
Midlertidig overnatning i f.eks. spejderhytter og klublokaler kan kun ske i lokaler, der er godkendt til overnatning og dermed betragtes som hotellignende bygning.

17. august 2018
Så er 60+FRISK klar med alle efterårets og vinterens aktiviteter, samlet på vores nye hjemmeside.

12. december 2017
Mere fleksibilitet og lettere bookingsystemer. Det skal ifølge ny analyserapport være med til at sikre, at borgere i Kolding Kommunes fortsat vil bruge fritids- og idrætsfaciliteterne og sikre at flere melder sig som frivillige.

09. juni 2020
Sensommeren og efteråret kan blive penge værd for foreningslivet i Kolding Kommune. Fundraising-enheden er nemlig på banen igen, med en række seminarer om ekstern finansiering.

18. maj 2017
Fritids- og Idrætsafdelingen arbejder hele tiden på at gøre det lettere at være frivillig og nu kan der søges tilskud gennem den nye Foreningsportal. Efterhånden som vi får udarbejdet ansøgningsformularerne, vil mulighederne blive flere.

10. april 2018
Folketinget har vedtaget nogle ændringer til folkeoplysningsloven. Lovændringen betyder, at Kolding Kommune løbende skal offentliggøre foreningers godkendte regnskaber – offentliggørelsen har virkning for regnskabsåret 2017, hvilket betyder, at de offentliggøres i 2018.

01. marts 2019
Der er sket en omorganisering på Kolding Stadion. Se hvilke medarbejdere, der dækker de forskellige områder.

05. maj 2020
Foreningslivet er mere eller mindre lukket ned, men der er mulighed for deltage i forskellige online kurser og møder mm. og mange af dem er gratis. Vi har forsøgt at samle et overblik her.

27. september 2019
Har I styr på reglerne omkring Persondataforordningen i foreningen? Se om du kan svare ja på disse spørgsmål.

07. august 2020
Har din forening mistet indtægter som følge af Covid-19 nedlukningen, så har I nu muligheden for at søge støtte til nye events og arrangementer for at få noget af det tabte tilbage.

08. juni 2020
Fra og med den 8. juni er der kommet nye retningslinjer for udendørs fritids- og idrætsaktiviteter. Herunder følger en kort oversigt over nogle af ændringerne.

06. august 2020
I løbet af efteråret bliver der afholdt fire fundraising-seminarer, med fokus på de mest grundlæggende emner som: ”Hvem kan fundraise og hvad kan der fundraises til”, ”Hvor finder man de relevante fonde” og ”Tips & tricks til den gode fondsansøgning”.

13. november 2019
I Kolding er vi utrolig glade for den store frivillige indsats, der laves rundt om i det folkeoplysende foreningsliv. Frivilligheden skal fejres og det gøres bl. a. ved uddeling af hele 5 priser på Fritids- og Idrætsområdet samt op til 10 ungdomslederpriser. Du kan være med til at bestemme, hvem der skal have priserne ved at indstille dine favoritter. Priserne uddeles i forbindelse med et prisshow for fritids og idrætsområdet den 3. marts på Kolding Teater.

13. august 2020
Kolding Kommune udskyder pulje til fejring af Tour de France. Det er den naturlige konsekvens af, at Tour de France i Danmark er flyttet til 2022.

24. april 2020
Koldings nye trailcenter begynder for alvor at tage form. Trailcenteret rejser sig som en markant bygning i Seest Idrætspark og signalerer, at den som det første trailcenter i Danmark er noget helt særligt.

10. november 2019
Budgetforliget medfører konkrete budgetreduktion for Fritids- og Idrætsudvalget på 1,574 mio. kr. i 2020, stigende til 3,195 mio. kr. i 2023.

05. maj 2020
VM i orienteringsløb, WOC, bliver afviklet i sommeren 2022 i Kolding, Fredericia og Vejle. Oprindeligt var mesterskabet planlagt til afvikling i juli i år, men pga. covid19-udbruddet har det været nødvendigt at udskyde eventen.