Frivillig Kolding er nu Kolding Selvhjælp

Frivillig Kolding ophører og bliver til Kolding Selvhjælp: Kolding Kommune overtager frivilligformidlingen midlertidigt

Den 1. juni ophørte Frivillig Kolding og vil i fremtiden drive selvhjælpsgrupper samt stå for driften af Frivillighedens hus på Banegårdspladsen. Derudover bliver en designproces igangsat, som har til formål at komme med idéer til, hvordan en fremtidig frivilligformidling skal se ud. Formidlingen af frivillige job vil midlertidigt blive varetaget af Kolding Kommune.

Har du brug for en frivillig, eller ønsker du selv at blive frivillig, kan du henvende dig til:

• Chefkonsulent Kim Hansen, på:
  • Studentermedhjælper, Benjamin Eg, på:
Artiklen er publiceret 21. juni 2016