Søg om tilladelse hos kommunen.

Ansøg om tilladelse til offentligt arrangement

Hvis du gerne vil afholde en koncert, en byfest, et motionsløb eller andre events, er det vigtigt at du har de nødvendige tilladelser. 

Skal du for eksempel låne offentlige arealer til et arrangement eller skal du afholde et event, der skal have offentlig godkendelse på grund af støjforhold eller lignende, så skal du sende en ansøgning til Kolding Kommune. Det kan fx være en koncert, markeds- eller byfest, cirkus, en udstilling eller andre events.

 

Ansøgningen sender du via den digitale selvbetjeningsløsning Ansøg om afholdelse af arrangement. Du skal anvende NemID når du skal søge.

 

Vi behandler de ansøgninger, vi modtager, hurtigst muligt, men behandlingstiden kan variere i alt efter hvor stort et event, der er tale om. I nogle tilfælde kan det også være nødvendigt at indhente tilladelser fra andre myndigheder. Det er derfor altid en god ide at være i god tid. 

 

Vær opmærksom på, at det er muligt at udfylde en ansøgning allerede tidligt i din planlægning og inden du nødvendigvis har alle detaljer på plads. I de tilfælde er det muligt efterfølgende at sende yderligere materiale for eksempel pladsindretningsplaner, sikkerhedsplaner eller lignende til Kultur og Event på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Har du spørgsmål vedrørende afholdelse af events i Kolding Kommune er du velkommen til at kontakte Kultur og Event på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf.: 79 79 76 35.

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey