Er du arrangør af en koncert, en udstilling, et sportsevent eller lignende har du mulighed for at købe annoncering på fem digitale skilte ved indfaldsvejene til Kolding.
Oplev.kolding.dk samler oplevelser og aktuelle arrangementer indenfor natur, aktiv, design og kultur i Kolding Kommune.

Til dig, der arrangerer koncerter, sportsfester, motionsløb, vandreture, teaterforestillinger, udstillinger eller lignende i Kolding Kommune.

Hvis du har et arrangement eller en aktivitet, du gerne vil markedsføre, så er der flere muligheder i Kolding Kommune.

Portalen Kultunaut samler oplevelser i hele landet, og brugerne kan søge ud fra både dato, interesse, postnummer og andre kriterier. 

Du kan oprette dine arrangementer selv på www.kultunaut.dk. Det er gratis og nemt.

Kultunaut er dog også interessant, fordi andre medier henter indhold fra siden. Det gælder blandt andet Kolding Kalenderen (trykt og digital) og Kolding Kommunes portal www.oplev.kolding.dk. Desuden har aviser, radio og andre interesserede mulighed for at hente dine oplysninger fra KultuNaut.

 

Kolding Kommune har oprettet hjemmesiden www.oplev.kolding.dk, som samler de mange forskellige oplevelser, som Kolding Kommune har at byde på. Under overskrifterne Kultur, Natur, Aktiv og Design finder man alt fra kunstudstillinger og koncerter til gør-det-selv aktiviteter i naturen og forslag til vandreture.

Det primære indhold på OplevKolding leveres af Kolding Kommune, og desuden hentes der indhold via arrangementskalenderen Kultunaut.

Ønsker du at få dit arrangement markedsført på Oplev Kolding, kan du i første omgang oprette det på kultunaut. Du er også velkommen til at sende en beskrivelse (ca. 1200 anslag) samt et billede til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Billedet skal være 770x390 pxl.

Vi kan ikke garantere, at alle arrangementer, som vi modtager, kan omtales på siden. Vi forbeholder os retten til at prioritere mellem arrangementerne ud fra bl.a. omfang og målgruppe.

Vi omtaler som udgangspunkt kun arrangementer, som foregår i Kolding Kommune. Arrangementerne skal samtidig være offentlige. 

I Kolding Midtby er der opsat fem plakatsøjler, som er til fri afbenyttelse. Her kan du opsætte plakater for alle typer arrangementer. Du finder plakatsøjlerne her:

  • Helligkorsgade (Tombola Pladsen)
  • Jernbanegade ved det gamle bibliotek
  • Søndergade
  • Ved Klostergården
  • På Søndertorv

Hvis du ønsker at markedsføre et arrangement for eksempel en koncert, en byfest eller et loppemarked i dit lokalområde, så kan du søge om tilladelse til at sætte plakater op langs vejene.

Reglerne for, hvad du kan annoncere for, hvor og hvordan finder du i Kolding Kommunes Plakatregulativ på www.kolding.dk/plakat. Her kan du også læse mere om, hvordan du søger de nødvendige tilladelser.

Der gives ikke tilladelse til opsætning af plakater på indfaldsvejene, ringvejene, samt gågaderne i Kolding By.

Kolding Kommune har sat store digitale skilte op ved fem af indfaldsvejene til Kolding. Her er det muligt at annoncere for sine arrangementer. På www.kolding.dk/digitaleskilte kan du læse mere om de digitale skilte herunder f.eks. pris og krav til indhold.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey