Lokale musikforeninger er blandt andet velrepræsenteret iblandt foreningerne i Kolding Kommune.
Foredrag, kurser og oplæg som her ved den årlige Kulturfest er et tilbud til foreninger.

KulturKolding arrangementer i 2020

Nedenfor finder du datoer og information om fælles KulturKolding arrangementer i 2020. 

 Dato  Begivenhed / arrangement

 Januar

13. januar: Nytårskur for kulturforeninger, kulturaktører og kulturinstitutioner

 Februar  
 Marts  

 April

4. - 5. april: Åbne Atelierdage

21. april: Kulturevent 2020

 Maj

 

 Juni

 

 Juli

 

 August

21. august: Kolding Kulturnat (læs mere)  

21. - 30. august: Trekantområdets Festuge (læs mere)

 September 

 

 Oktober

 

 November 

  

 December

 


Flere events vil blive tilføjet løbende, så hold øje med siden her eller på vores KulturKolding's Facebookside. For yderligere kulturtilbud i Kolding Kommune kan du læse mere på www.oplevkolding.dk.

Nedenfor finder du ansøgningsfrister og information om puljer i 2019.

 Puljer

 Ansøgningsfrister

Kulturpuljen

 Kvartals-uddeling: 1. februar 1. maj 1. september 1.  december

 Kvik-uddeling: Løbende frist.

Kolding Kommune afholder hvert år en fest for at hylde de mange frivillige og kulturforeningerne i kommunen - den årlige kulturevent. Kultureventen skal bl.a. være med til styrke netværket mellem foreninger og engagementet hos de deltagende parter. Til festen markerer vi det kulturelle samarbejde med uddelingen af hele tre kulturpriser; Årets kulturpris, Årets kulturelle highfive og Æresprisen Grubleren.

Der udsendes hvert år en officiel invitation til de kulturelle foreninger, de frivillige og kulturinstitutionerne i Kolding Kommune.

Hos Kulturafdelingen vil vi gerne holde en løbende kontakt med Kolding Kommunes foreninger for blandt andet at kunne holde os ajour med nye oplysninger omkring formandsskifte, medlemsantal, kontaktoplysninger, arbejdsområde og andre relevante nyheder, som din forening mener, at vi bør kende til. På den måde kan vi formidle vores arbejde bedre til jer og ikke mindst give jer besked om kurser, arrangementer, nyheder og så videre.

Hvis du og din forening ønsker at sende os nye oplysninger til foreningslisten, så så send dem til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Kulturafdelingen udsender løbende nyhedsbreve ud om hvad der sker i Koldings kulturliv; om muligheder for at søge støtte, indbydelser til samarbejder om kulturelle aktiviteter med mere.

Du modtager nyhedsbrevet pr. mail, hvis vi har dig registreret som enten formand eller kontaktperson for en kulturel forening eller sammenslutning - eller på anden måde kulturel aktør i kommunen. Du skal være velkommen til tilmelde dig nyhedsbrevet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du er også velkommen til at sende nyhedsbrevene videre til dem, det er relevant for – og kender du andre, der burde få nyhedsbrevene, er der kommet en ny formand i din forening, der skal have mailen i stedet eller lignende, så skriv meget gerne til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du ikke er interesseret i at få nyhedsbreve fra os.

På Kolding Kommunes online oplevelsesportal kan man finde et væld af forskellige oplevelser inden for kultur, design og natur. Hvis din forening afholder et arrangement som er offentligt tilgængeligt og som foregår i Kolding, har du mulighed for at reklamere fore de på Oplevkolding. Opret dit arrangement via formularen her: https://www.oplevkolding.dk/opret-arrangement-oplevkolding

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey