Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...

Graffiti event i Kolding arrest

Graffiti er en kunstform og subkultur udført med spraymaling på fx. store flader som vægge og mure. Klistermærker og plakater betragtes også som graffiti.

I det seneste årti er graffiti blevet suppleret af mange nye udtryksformer, der kaldes street art eller gadekunst. Det er alt fra opklistret papirbilleder (paste-ups) til strikkede udsmykninger sat op i byens rum.

Males der graffiti på andres ejendom uden tilladelse fra ejerne eller på offentlige steder uden tilladelse fra staten eller kommunen - er det ulovligt og betragtes derfor som hærværk. Juridisk set er det lige meget om graffitien opfattes som smuk eller grim.

Som grundejer bestemmer du selv om du vil give tilladelse til graffiti på din husmur. Husk at spørge kommunens byggesagsafdeling om din facade må udsmykkes.