En kunstner udfolder sine kreative evner til Kolding Kulturnat. Foto: Peter Bech.
Kultur skal vække forundring og pirre nysgerrigheden. Som her til Kulturnatten. Foto: peter Bech.

I Kolding Kommune finder du en lang række af kulturinstitutioner, som hver især arbejder på at skabe et udvalg af enestående og favnende kulturtilbud for dig og for alle borgere i Kolding Kommune.

Hvad enten du er til kunstudstillinger, koncerter, design, teater, kulturoplevelser for børn eller kultur i naturen, så kan du her på siden finde frem til de enkelte kulturinstitutioner blot ved at følge linkene til deres hjemmesider. Søger du noget indenfor en bestemt genre kan du følge kategorierne ovenover.


God fornøjelse med kulturen i Kolding Kommune.


Oplev.kolding.dk

Ønsker du at finde arrangementer her og nu i Kolding Kommune, kan du søge ved hjælp af oplevelsesportalen oplev.kolding.dk. Portalen viser arrangmenter indenfor kategorierne kultur, natur, aktiv og design og trækker bl.a. på informationer fra den nationale arrangementskalender kultunaut.dk, hvor du kan finde en oversigt over arrangementer i hele Danmark.   


Kolding Kulturnat

Hvert år til august vender Kulturnatten Kolding på hovedet. Læs mere på kulturnat på Facebook. Her kan du følge med år for år i kulturnattens aktiviteter.


Trekantområdets Festuge

Trekantområdets Festeuge er en årlig tilbagevendende festuge spækket med kulturelle oplevelser. Den finder sted i slutningen af august og starter med kulturnatten i Kolding. Læs mere på trekantfest.dk.

 

 

 

  

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey