Online Befriender er et digitalt videofællesskab.

Online Befriender er et digitalt videofællesskab, hvor du har mulighed for at tale med andre om netop dét, der interesserer dig. Løsningen er for dig, der søger fællesskaber og har lyst til meningsfulde samtaler.

Forskning viser, at helt almindelige samtaler er noget af det vigtigste for at sikre et godt helbred og et meningsfuldt liv. Derfor er det vigtigt, at vi alle har nogen at snakke med - og det er netop hvad Online Befriender kan give dig.

Så hvis du savner at have flere at tale med i hverdagen, er Online Befriender måske lige noget for dig. Det hele foregår, når du har tid og lyst til at snakke med nogen. Det kræver ikke andet end adgang til internettet, en bærbar computer, tablet eller smartphone.

Hvis du har lyst til at prøve det af, kan du oprette dig som bruger. I videosamtalen taler du med en frivillig, der deler dine interesser, og som er klar til at snakke. Alle frivillige er uddannede i brugen af Online Befriender og de er med til at bidrage til gode, trygge samtaler. 

Hvis du har lyst til at vide mere, kan du her se en kort introduktionsvideo til Online Befriender: 
https://www.youtube.com/watch?v=yeaRJIHYjf4 (link til youtube).

Hvordan opretter jeg mig på Online Befriender?

Platformen er meget let at bruge og alle kan være med. Har du lyst til at prøve det af hjælper vi dig gerne i gang. Du skal blot kontakte os via nedenstående mail eller telefon.

Sådan opretter du dig

  • Send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så modtager du en voucher-kode i din indbakke.
  • Gå ind på: www.onlinebefriender.com og tryk på Ny bruger i højre hjørne. Indtast voucher-koden, som du modtager via sms, mail eller telefon. Så er du i gang og kan påbegynde din første samtale.

Hvis der opstår spørgsmål skal du endelig ikke tøve med at ringe eller skrive. Du kan kontakte Online Befriender teamet på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 93 40 30 14.

Hvis du har spørgsmål, der vedrører tilbuddet, er du desuden velkommen til at kontakte Digitaliseringskonsulent Nicoline Dybendal Niedoborski på tlf. 20 15 06 66.

Vil du være frivillig?

Har du lyst til at være frivillig på en ny og anderledes måde? Så kan det være det er noget for dig, at oprette en frivilligheds-profil på Online Befriender. På den måde kan du være med til at skabe mening for andre mennesker. Du bestemmer helt selv tid og sted.

Alle, der er fyldt 18 år, kan tilmelde sig som frivillig på Online Befriender. Som frivillig bliver du certificeret gennem et online e-læringskursus, som blandt andet øger dine kompetencer i at:

  • Få en god samtale i gang
  • Afslutte en samtale på en god og værdig måde
  • Stille åbne, udforskende spørgsmål
  • Være empatisk, lyttende og anerkendende
  • Det eneste krav er, at man som frivillig skal være tilgængelig på Online Befriender i minimum 6 timer pr. måned.

Sådan opretter du dig som frivillig

  • Send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så modtager du en voucher-kode i din indbakke.
  • Gå ind på: www.onlinebefriender.com og tryk på Ny frivillig i højre hjørne. Indtast voucher-koden, som du modtager via sms, mail eller telefon.
  • Når du har modtaget din voucher-kode, skal du starte med at tage e-læringskurset. Dette giver dig blandt andet indsigt i de muligheder, du har som frivillig i Online Befriender.

Hvis der opstår spørgsmål skal du endelig ikke tøve med at ringe. Du kan kontakte Online Befriender teamet på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 93 40 30 14.

Hvis du har spørgsmål, der vedrører tilbuddet, er du desuden velkommen til at kontakte Digitaliseringskonsulent Nicoline Dybendal Niedoborski på tlf. 20 15 06 66.

 

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey